Kayıt
22 Eylül 2007
Mesajlar
759
Beğeniler
0
Şehir
pc masası
The watcher (İzleyici)



Yönetmen :
Jeff Jensen

Oyuncu :
James Spader
Keanu Reeves
Marisa Tomei
Ernie Hudson

FBI ajanı Joel Campbell (James Spader) o güne kadar yaşadığı herşeyi geride bırakarak Chicago'ya yerleşir. Los Angeles'ta yıllarca psikopat katillerin izini sürdükten sonra iyice yorulup bunalan Campbell'in amacı Chicago'da yeni ve daha az stresli bir yaşam kurmaktır. Ancak suçlarla dolu geçmiş orada da peşini bırakmaz. Birbirinden korkunç cinayetler orada da işlenmektedir. Adeta aynı şablona sahip olan bu cinayetlerin hepsi tek bir kişinin eseridir: David Allen Griffin (Keanu Reeves).

Griffin'in başarıya ulaşarak işlediği her cinayet Campell'a geçmişte yaptığı ve şimdi bastırmaya çalıştığı hatalarla çaresizlikleri hatırlatır. Zaten Griffin'in amacı da can düşmanı olarak gördüğü Campbell'ı bu yolla tüketmek ve işkence etmektir. Yalnız kadınları öldürmesinin tek nedeni artık Campbell'in acılarını daha da katlamak haline gelmiştir.

Son bir cinayet senaryosunu sahneye koyan Griffin, Campbell'ı suçluluk duygularıyla dolu geçmişiyle yüzyüze bırakarak onu toptan yok etmeye kararlıdır. Senaryo işlediği ve Campbell onu durduramadığı takdirde bu defa acımsasız katilin kurbanı Joel'un psikoloğu Dr. Polly Beilmann (Marisa Tomei) ve kendisi olacaktır.

TIKLA İZLE

TIKLA İZLE
 
Yukarı Alt