Kayıt
22 Eylül 2007
Mesajlar
759
Beğeniler
0
Şehir
pc masası


Yönetmen: David Silverman
Senaryo : Matt Groening, James L. Brooks, Sam Simon
Tür: Animasyon, Komedi
27 Temmuz 2007

Springfield kasabasında yaşayan bu aileyi tanımayan pek kalmadı gibi. Kel, şişman, biraz aptal ama ailesini herşeyden çok seven Homer, aileyi bir arada tutan sürekli endişeli Marge, aklını yaramazlık dışında hiç bir şeye çalıştırmayan dördüncü sınıf öğencisi Bart, entellektüel saksafon virtüözü Liza ve küçük bebekleri Maggie'nin başından geçen maceralar on altı sezondur ülkemizde de yayınlanmakta.

Herşey, Homer Simpson’ın evde bir domuz beslemek istemesiyle başlar. Homer, temizlik konusunda çok titiz olan karısı Marge’ın dırdırından kurtulmak için domuzun pisliklerini bir sarnıcın içinde biriktirir. Kızı Liza’ın, göllerin ve su kaynaklarının hızla kirlendiği konusunda kasaba halkını bilinçlendirmek için çalışmalar yapan hızlı bir çevreci olmasına rağmen, bu sarnıcı götürüp göle atar.
Göl öylesine kirlenir ki, gölde yaşayan canlılar değişim göstererek ortalığa yayılır. ABD hükümeti, kasabadaki kirliliğin diğer yerlere yayılmasını önlemek için, Springfield kasabasını dev bir fanusla tecrit eder. Ardından kirliliğin kimin sebep olduğunu araştırır. Homer, her ne kadar yaptıklarını saklamaya çalışsa da, sarnıcın üstüne adını yazdığını unutmuştur.
Kısa sürede herşey ortaya çıkar ve Simpsonlar kasabada istenmeyenler olarak, canlarını zor kurtarırlar. Homer Simpson, bu yüzden kendisini terk eden ailesine ve eski mutlu günlerine yeniden kavuşmak için kolları sıvar. Ama önce, kasabayı kendisinin sebep olduğu büyük bir beladan kurtarmak zorundadır.




TIKLA İZLE
 
Kayıt
14 Eylül 2011
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Hayatımdan boşu boşuna 2 dkk gitti. Linkleri görmek için boşuna üye olmayın link ölü. Boşuna hayatınızdan vakit harcayıp bu siteyi kazandırmayın
 
Kayıt
10 Eylül 2011
Mesajlar
163
Beğeniler
0
sadas111 demiş ki:
Hayatımdan boşu boşuna 2 dkk gitti. Linkleri görmek için boşuna üye olmayın link ölü. Boşuna hayatınızdan vakit harcayıp bu siteyi kazandırmayın
Konu tarihine ve 2 yıl önce yazılan link ölü yorumuna baksaydın keşke cicioe2
 
Yukarı Alt