Evet özürlü dedim çünkü özürlüsün. Normal bir yaratık olsan milletle dalga geçmezsin yada dalga geçtikten sonra seni uyaran birinin annesine sövmezsin ufaklık.gsyasin demiş ki:ya normal de ben küfür etmezdim adam özürlü filan değince extraloob TA kafam bozuldu ben de dayanamadım sövdüm
Gitti gitti , yarına kadar gelmezgsyasin demiş ki:ya abi ya bişe söleyin ya küfür edip duruo
Ortak sen ne yaptın?Polgara demiş ki:Küfürleri editlemediğin sürece yok bu konu![]()
Sexy_Palyaco sanırım 1 günlüğüne gezintiye çıktıgsyasin demiş ki:ne gitti
Ortak sen ne yaptın?Wax Whine demiş ki:Polgara demiş ki:Küfürleri editlemediğin sürece yok bu konu![]()
Resimde küfürden başka bişey yoktu kiWax Whine demiş ki:Ortak sen ne yaptın?Polgara demiş ki:Küfürleri editlemediğin sürece yok bu konu![]()
Resimde küfürü mü editledin? Resim hepten gitmiş
![]()
Benim hatam . Bekle 1 dkMaTaDoRe demiş ki:Bu kadar olmaz işte bu kadarı fazla. Kendimi 2 gündür tutuorum ağzımdan bir tek küfür çıkmadı. Sinirlerim yatışsın ve herkes görsün diye birkaç laf ettim ki yine içinde küfür yoktu. Ama adam elini kolunu sallaya sallaya dolaşıo ve ben bir gün uzaklaştırma aldım. Fotoğrafları görmek isteyen kişi bana özelden pm atsın ve msn versin. 2 gündür ne annem kaldı ne namusum. Herif küfür ettikçe etti. Bir de siteye gelmiş "abi bişey söleyin küfür edio" hal bu ki ağzmdan hiç bir kötü söz çıkmadı. Yazık...
Site kurallarını biliyorsun. Buna uygun davranmanı dilerim. Yasaklama kaldırıldı , hesabına girebilirsin ancak atışmalarınızı seviyeli biçimde yapmazsanız Xanthos'u çağırırımMaTaDoRe demiş ki:Bu kadar olmaz işte bu kadarı fazla. Kendimi 2 gündür tutuorum ağzımdan bir tek küfür çıkmadı. Sinirlerim yatışsın ve herkes görsün diye birkaç laf ettim ki yine içinde küfür yoktu. Ama adam elini kolunu sallaya sallaya dolaşıo ve ben bir gün uzaklaştırma aldım. Fotoğrafları görmek isteyen kişi bana özelden pm atsın ve msn versin. 2 gündür ne annem kaldı ne namusum. Herif küfür ettikçe etti. Bir de siteye gelmiş "abi bişey söleyin küfür edio" hal bu ki ağzmdan hiç bir kötü söz çıkmadı. Yazık...
WindTalker demiş ki:Xanthos gelirse,sizi kimse kurtaramaz![]()
Xanthos mu? Yıkar ortalığıWindTalker demiş ki:Xanthos gelirse,sizi kimse kurtaramaz![]()