Telefon Sakası V1​

Radyolarda Cem Ceminay gibi radyocuların kullandığı Kemal Sunal Şener Şen Vahid Cüneyt Arkın İlyas Salman Zeki Müren Hababam Ediz Hun gibi isimlerin seslerinden oluşan radyo şaka programı ile artık sizde istediğiniz kişiye bilgisayarınızdan telefon şakası yapabilirsiniz.​

Rar Pass : exl​

Saygılarımla
WithNoFear​

DİKKAT!!!

Bu pprogramın kullanımı avrupa ve asya ülkelerinde KESINLIKLE yasaktır. Türkiyeyi bilmiyorum ama bir arkadaş burada bunu kullanmıştı, 1 hafta sonra polisler geldi aldı çocuğu. 1 hafta hapis.

drotalion demiş ki:
DİKKAT!!!

Bu pprogramın kullanımı avrupa ve asya ülkelerinde KESINLIKLE yasaktır. Türkiyeyi bilmiyorum ama bir arkadaş burada bunu kullanmıştı, 1 hafta sonra polisler geldi aldı çocuğu. 1 hafta hapis.
Omg!! 8O Valla sölediğin iyi oldu tam açtım kkullanıodum ki bunu gördüm.Sağolasın....

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
drotalion demiş ki:
DİKKAT!!!

Evet yasal olmayan bir program yanlız türkiyedeki kullanım şartlarını bende bilmiyorum

Bende Turkiye Kullanım Sartlarını Bilmiyorum Beyler Ama Bu Programın İcinde Hicbir Spy Uzantısı Yoktur Polisler Bilemez.
Biraz Abartılıyor Diye Biliyorum En Samimi Dostuna Yap Ne Olucakki.

Yukarı Alt