Absence oyuna giremiyorum diye mızmızlanıyordu bende iyilik yapayım dedim
( Saygılar abi )

SağolXpr3ssMusic demiş ki:ne ara başladında bu kadar kastın :) tebrikler
15 dk önce dc yedim0live demiş ki:son resim bozmuş topic'i![]()
Dandik ama yaJosephine demiş ki:Sosda parlıyor hani.
Tam tersi aslında broTrezeguet demiş ki:Bide benBro çok hızlı level atlıyorsun az yavaş ^^
keyfin bilir.Emre67380 demiş ki:SwSro ya iyice heves sardım geliyimmi beyler :)
Diğer konuya bak pm pmmmPrisoners demiş ki:keyfin bilir.Emre67380 demiş ki:SwSro ya iyice heves sardım geliyimmi beyler :)![]()
Artık 0Emre67380 demiş ki:Do You Have Lag?
eminsinmi?SarkoLata demiş ki:Artık 0Emre67380 demiş ki:Do You Have Lag?
EvetAbsence demiş ki:Ya insanları teşvik ediyorsunuz bidaha girilmicek servera zaten 2 saatte anca giriliyor
Ps:Beni rakip mi görüyon tospa![]()
ııyy. traffic varsa hic cekilmez ya. ortam güzel olabilir diye gelicektim ama traffic caydırdı beni.kolay gelsin sizeAbsence demiş ki:Ya insanları teşvik ediyorsunuz bidaha girilmicek servera zaten 2 saatte anca giriliyor
ExL Team olarak başlayak bro here hereBaSoryong demiş ki:Tebrikler Çok iyi ilerlemişin :)
Ps: SwSro Yeni canlar gelmiş Bir Dahamı başlasak ne :)
Şimdi serverdan iğrendirmek gibi olmasın ama 2 saat denersiniz girer sonra oyundan çıkarsınız ,dc v.s bi bakarsınız hata alıyorsunuz 3-4 saat hata alırsınız sonra açılır bidaha denekronos24 demiş ki:ııyy. traffic varsa hic cekilmez ya. ortam güzel olabilir diye gelicektim ama traffic caydırdı beni.kolay gelsin sizeAbsence demiş ki:Ya insanları teşvik ediyorsunuz bidaha girilmicek servera zaten 2 saatte anca giriliyor
![]()