![]() |
Kale bende panpaZippy demiş ki:Kalbe ulaşabildin mi bari![]()
Onu bende sonradan fark ettim guildin biri kale savaşına kayıt olamamış diye küfür ediyordu gm'ye adam delirince tabiiCooL AngeL demiş ki:Noticeye bak :)))))
Yıl olmuş 2012 hala savaşa kayıt yaptırmadan girmeye çalışanlar varDuygusuzz demiş ki:Kale bende panpaZippy demiş ki:Kalbe ulaşabildin mi bari![]()
Onu bende sonradan fark ettim guildin biri kale savaşına kayıt olamamış diye küfür ediyordu gm'ye adam delirince tabiiCooL AngeL demiş ki:Noticeye bak :)))))![]()
Bilmem öyledir herhalde 110 cap seviyom diye başladımsweetCHIEF demiş ki:hangi serverdesin beyagm cok sicak kanli gibime geldi
![]()
Yok hacım teşvik etmem ben öyle pek huyum yok ama tek kalınca korkuyorum genelde oyuna başlayınca güncel düşman kazanıyorum yanlız olmasam iyi olurdu hanyMelkor demiş ki:Teşvik primiyle götürüyorsun gene işi hayırlı olsun![]()
Diablo oynamasam hemen gelirdim ama neredeyse tüm günüm ders ve diablo çizelgesiyle geçiyorDuygusuzz demiş ki:Yok hacım teşvik etmem ben öyle pek huyum yok ama tek kalınca korkuyorum genelde oyuna başlayınca güncel düşman kazanıyorum yanlız olmasam iyi olurdu hanyMelkor demiş ki:Teşvik primiyle götürüyorsun gene işi hayırlı olsun![]()
![]()
Diablo 3 reyizin 3. oyunu atarlı bir velede karşı savaşıyoruzDuygusuzz demiş ki:Diabloda ney ya![]()
Sen çağır kale savaşı olsun yeterki bu arada kasıcaksan warrior kas eu varsa en op oynadığım karakterDuygusuzz demiş ki:Tamam takıl orda ama haftaya biri dalacak olursa kaleye çağırırım gelirsin
ps:Sana blade çar kasarım boş olduğumda
O zaman hazır bile yedek olsun diye 4-5 tane kasmıştımMelkor demiş ki:Sen çağır kale savaşı olsun yeterki bu arada kasıcaksan warrior kas eu varsa en op oynadığım karakterDuygusuzz demiş ki:Tamam takıl orda ama haftaya biri dalacak olursa kaleye çağırırım gelirsin
ps:Sana blade çar kasarım boş olduğumda![]()
Sakurai çok çelişkili konuşmuş son globalımı atar çeker giderım yazmış arkasından bir daha global atmışDuygusuzz demiş ki:Vol 2Bandit FTW
![]()