![]() |
Ancak tapatalk cok daha iyi geliyor bana. En azindan mobil sitede kendi mesajlarim / aktif basliklar olmamasi bayagi sikinti :/Kemalist demiş ki:Tapatalk'ın yönlendirme olayı pc'den giren kullanıcılar için gereksiz kasma yapıyordu.Bizim kendi mobil versiyonumuz mevcut diye kaldırdık tapatalk desteğini.
Mobil sürümde dediğin özellikler mevcut , mobil sürümde ki en üstte bulunan büyüteç butonuna tıklayıp ulaşabilirsin.sarkoLata demiş ki:Ancak tapatalk cok daha iyi geliyor bana. En azindan mobil sitede kendi mesajlarim / aktif basliklar olmamasi bayagi sikinti :/Kemalist demiş ki:Tapatalk'ın yönlendirme olayı pc'den giren kullanıcılar için gereksiz kasma yapıyordu.Bizim kendi mobil versiyonumuz mevcut diye kaldırdık tapatalk desteğini.
Aaaa çok teşekkür ediyorumKemalist demiş ki:Mobil sürümde dediğin özellikler mevcut , mobil sürümde ki en üstte bulunan büyüteç butonuna tıklayıp ulaşabilirsin.sarkoLata demiş ki:Ancak tapatalk cok daha iyi geliyor bana. En azindan mobil sitede kendi mesajlarim / aktif basliklar olmamasi bayagi sikinti :/Kemalist demiş ki:Tapatalk'ın yönlendirme olayı pc'den giren kullanıcılar için gereksiz kasma yapıyordu.Bizim kendi mobil versiyonumuz mevcut diye kaldırdık tapatalk desteğini.