![]() |
DnA demiş ki:servarın en sağlam guildiyiz şu anda oyuncu alımımız yoktur amacım sadece burda extra 1 konu olsun ve serverlarda böyle sağlam türk guildleri olabileceğini anlatmaktır
http://img57.imageshack.us/my.php?image=guildtu6.jpg
crazy_bay demiş ki:güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı
iyi de adam kralıyız dememiş en sağlamıyız demiş Exclamation Wink Ufakda olsa gizli bi ayrıntı varcrazy_bay demiş ki:güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı
kardes temin oyunda onlardan bırı glabol attıda ondan dedım bobmarley adındakı arkdas serverda karsımıza kımse cıkamaz dedi ondanSehzade demiş ki:iyi de adam kralıyız dememiş en sağlamıyız demiş Exclamation Wink Ufakda olsa gizli bi ayrıntı varcrazy_bay demiş ki:güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı
O zaman sory Embarassedcrazy_bay demiş ki:kardes temin oyunda onlardan bırı glabol attıda ondan dedım bobmarley adındakı arkdas serverda karsımıza kımse cıkamaz dedi ondanSehzade demiş ki:iyi de adam kralıyız dememiş en sağlamıyız demiş Exclamation Wink Ufakda olsa gizli bi ayrıntı varcrazy_bay demiş ki:güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı
fikirlere saygım sonsuz bir şey dicembuzdil demiş ki::))) mastere güldüm sadeceDD
türklerle savaşmak değil amaç. burda da atışmak değil. oyun bi ara yapılır kim sağlam görülür.. ama dost olarak. dostluk olmayacaksa türklerle savaşmanın bi mantığıda yok.
Prensia