Şimdi bu konuyu benim gibi okul nedeniyle anne baba dırdırı falan bunlardan dolayı kasamayanlar için.Bu taktikle yaz tatiline kadar zahmetsiz en az 500 k sp kasıp yaz tatilinde sp, gold, item, silk derdi olmadan rahatlıkla kasabilirsiniz.
Alın size taktik:(Not hiç bir zaman skillere dokunmucaz yani masteri lwl up yapmıcazz)(yoksa ben karışmam)
1.Yeni bir account açın.
2.En yakın silk satan yerden 50 silk alın.(8 ytl yi geçmez)
3.Ag bot'un son sürümünü indirin(bi kenarda dursun)
4.Girin accounta yeni bi char açın(blade olsun)
5.Chara botla girin(sakın silk harcamayın!).
6.Ag bottan "Wiews" butonundan "Return to Town" a tıklayın ve "On death, revive(1-10)" işaretini seçin ve "Return to Town" sekmesini kapatın.
7.Kancının yanındaki kapıdan dışarı çıkın ve manyangların bol olduğu bir yere gidin.
8.Tekrar "Wiews" e tıklayım "Hunting Area" sekmesine tıklayın ve "Current Position" a tıklayın.
"Redius" a 75 yazın ve "Add Hunting" e tıklayın.Sekmeyi kapatın.
[9."Wiews" den "Auto Potions" a tıklayın ve
Hp Lower then ...% Sit down
yazan yere
Hp Lower then 15% Sit down
yazın.(Lwl 9 dan sonra)]
10.Start Bot a tıklayın başlasın kasmaya
Artık dershaneye mi gidersiniz okulama gidersiniz bilmem.
Gelince int e veya str ye verirsiniz(str tercihimdir)
bide üstündekileri satın kancının yanındaki kapıdan yine çıkın Big-eyed Ghost lara bırakın (Hunting area yı ayarlamayı unutmayın.)
8 olunca 8 lwl bowunu alın ve takın sonra üstünüzü full arrow alın gidin bırakın janganın arkasında "Water Ghost ların bol olduğu bi yere tabi yine Hunting area yı unutmayın.
Böyle böyle yapın işte her zaman sizden en az 2 lwl düşüklere bota bırakın.
Skillere sakın vermeyin.
Üstünüzü de armor düzün.
9 lwl den sonra oturtma ayarını auto potiondan yapın ve "use pills" de ki bütün kutuları işaretleyin.Tabi arrowların yanında 1 50 lik universal pill almayı unutmayın.
Ag bot bölümünde hazır scriptler var silahı tamir etsin gitsin kasma yerine tabi her zaman en az 2 lwl düşük(en az).
Ben 1 günde 2 k sp kastım ve daha 10 lwl charr gerisini siz hesaplayın.
( Extraloob Paylaşmazsan Öğrenemezsin.)
Tamamen benim yazımdır.(Ç)alıntı değildir.İsim vererek paylaşmak serbesttir.
Alın size taktik:(Not hiç bir zaman skillere dokunmucaz yani masteri lwl up yapmıcazz)(yoksa ben karışmam)
1.Yeni bir account açın.
2.En yakın silk satan yerden 50 silk alın.(8 ytl yi geçmez)
3.Ag bot'un son sürümünü indirin(bi kenarda dursun)
4.Girin accounta yeni bi char açın(blade olsun)
5.Chara botla girin(sakın silk harcamayın!).
6.Ag bottan "Wiews" butonundan "Return to Town" a tıklayın ve "On death, revive(1-10)" işaretini seçin ve "Return to Town" sekmesini kapatın.
7.Kancının yanındaki kapıdan dışarı çıkın ve manyangların bol olduğu bir yere gidin.
8.Tekrar "Wiews" e tıklayım "Hunting Area" sekmesine tıklayın ve "Current Position" a tıklayın.
"Redius" a 75 yazın ve "Add Hunting" e tıklayın.Sekmeyi kapatın.
[9."Wiews" den "Auto Potions" a tıklayın ve
Hp Lower then ...% Sit down
yazan yere
Hp Lower then 15% Sit down
yazın.(Lwl 9 dan sonra)]
10.Start Bot a tıklayın başlasın kasmaya
Artık dershaneye mi gidersiniz okulama gidersiniz bilmem.
Gelince int e veya str ye verirsiniz(str tercihimdir)
bide üstündekileri satın kancının yanındaki kapıdan yine çıkın Big-eyed Ghost lara bırakın (Hunting area yı ayarlamayı unutmayın.)
8 olunca 8 lwl bowunu alın ve takın sonra üstünüzü full arrow alın gidin bırakın janganın arkasında "Water Ghost ların bol olduğu bi yere tabi yine Hunting area yı unutmayın.
Böyle böyle yapın işte her zaman sizden en az 2 lwl düşüklere bota bırakın.
Skillere sakın vermeyin.
Üstünüzü de armor düzün.
9 lwl den sonra oturtma ayarını auto potiondan yapın ve "use pills" de ki bütün kutuları işaretleyin.Tabi arrowların yanında 1 50 lik universal pill almayı unutmayın.
Ag bot bölümünde hazır scriptler var silahı tamir etsin gitsin kasma yerine tabi her zaman en az 2 lwl düşük(en az).
Ben 1 günde 2 k sp kastım ve daha 10 lwl charr gerisini siz hesaplayın.
( Extraloob Paylaşmazsan Öğrenemezsin.)
Tamamen benim yazımdır.(Ç)alıntı değildir.İsim vererek paylaşmak serbesttir.