En OP Karakter

• Rengar

Votes: 0 0,0%
  • Jax

Votes: 1 5,0%
  • Fizz

Votes: 6 30,0%
  • Diana

• Vayne

Votes: 3 15,0%
  • Draven

Votes: 1 5,0%
  • Khazix

Votes: 2 10,0%
  • Mordekaiser

• Aatrox

• Lissandra

• Ahri

Votes: 3 15,0%
  • Brand

Votes: 4 20,0%
  • Fiddle

• Total voters
    20
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Seçeneklerde Brand verdim. Ama kill alırsa Liss daha ağır basıyor. Lee Sin gangde feedlenirse op oluyor. Aynı şekilde Master Yi. Hacılar ap karakter kullanmıyorum ondan bu şekilde bir yorum çıktı ortaya :P
Lol'e başlayacam bunları duyunca soğuyorum abi ya öğrenebilir miyim acaba bu oyunu diyorum sonra yok ya diyorum.
hakkaten LoL makara:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
AngeLicMoon demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Seçeneklerde Brand verdim. Ama kill alırsa Liss daha ağır basıyor. Lee Sin gangde feedlenirse op oluyor. Aynı şekilde Master Yi. Hacılar ap karakter kullanmıyorum ondan bu şekilde bir yorum çıktı ortaya :P
Lol'e başlayacam bunları duyunca soğuyorum abi ya öğrenebilir miyim acaba bu oyunu diyorum sonra yok ya diyorum.
hakkaten LoL makara:
1 ay olmadı oyuna başlayalı. 24 lv oldum ve ad yani sro karşılığı str (ben böyle bir tümevarım çıkardım :P) karakterlerin çoğuyla oynadım bir bölümünü de rp ip ile satın aldım. Fena da oynamıyorum ama sağolsun çok kişinin emeği var oyuna alışmamda başta [tag]Florensia[/tag] olmak üzere. Sen de başlarsan eğer ciddiyim 2 3 gün içerisinde elin alışır

Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Triptonic demiş ki:
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
O zaman sana gore op yok suan?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
hepsinin kantırı var sonuçta
bro bi lanedeki op hero demiyoruz ki op olarak yapılmış fazla güçlü yapılmış hero diyoruz mesela bence brand biraz op su anlamda skilleri cok fazla vuruyor ne kadar büyü direnci bile kasmış olsan liandry çıktıktan sonra e+q+w+r+ignite la ölmemek mümkün değil.Hatta ignite fazla bile gelebilir.Damagelarını biraz kısmaları lazım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Apcnin görevi odur zaten benim bildiğim, tfde aradan bi kişiyi çıkarmak. Orianna gibi bazı apcler haricinde

Wax Whine demiş ki:
Brand çok kullanılmaya başlandı yakındır nerf gelmesi
Yanlış hatırlamıyorsam bedava şu an o :P Herkes kullanır salı günü fakirler bırakır :mrgreen:

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Tank değilsen neredeyse tüm apc'ler full comboda rahat alır
tank kassan bile brand alıyor işte sorun orda :P

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Brand çok kullanılmaya başlandı yakındır nerf gelmesi
Yanlış hatırlamıyorsam bedava şu an o :P Herkes kullanır salı günü fakirler bırakır :mrgreen:
Hacı ap karakter sevsem harbi alırdım Brand fakirlere nispet yapmak için :lol: Geyik bir kenara Brand de değil direk Fizz. Ama işte sevmiyorum hoşuma gitmiyor SRO'da da wizz sevmezdim. Enteresan bir yapı :D

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
Autumn demiş ki:
Better nerf irelia.
Bu arkadaşların karşısına irelia gelmemiş bilmiyorlar boşver :nod:
(Irelia çıktığından beri nerf yiyen bir karakter ve bu yazı da kalıptır :twisted: )

Bu arada şaka maka şuanki trinity force ile en op karakter Jax. Hextech falan almıyorsun, botrk + trinity 5vs1 FITIFITIFITIFITI

Burdaki seçeneklere RİVEN'i eklemeyerek en büyük hatayı yapmışsın :!!&%&!

Oynamayı bilen bir rivenin karşısına istediğini al, durduramazsın cool2:
Ayrıca 1 lvlde en yüksek dmgye sahipdir kendileri; Q + AA + Q + AA +Q

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
Autumn demiş ki:
Better nerf irelia.
Bu arkadaşların karşısına irelia gelmemiş bilmiyorlar boşver :nod:
(Irelia çıktığından beri nerf yiyen bir karakter ve bu yazı da kalıptır :twisted: )

Bu arada şaka maka şuanki trinity force ile en op karakter Jax. Hextech falan almıyorsun, botrk + trinity 5vs1 FITIFITIFITIFITI
irelia yiyeceği kadar nerf yedi zaten şuan bir op liği yok.Jax konusunda kesinlikle katılıyorum suanki üçlü ile cok daha güçlendi jax.

Takımı
Galatasaray
Triptonic demiş ki:
Zippy demiş ki:
Brand hic oynamadim ama pasifi maximum hp vurmuyor mu? Liandry kasinca onun vurdugu dps %2 cur hp yok mu? Bir de magic penetration veriyor tabi.

E q w r ignite falan diyorsun da ayni komboyu ewqr yapsan veigarla 10 kere olur adam. He ama bu championlar OP mi sayiliyor nerf mi gelmesi gerekiyor? Hayir cunku hic gap closerlari yok. Veigarin mana costu yuksek. Hepsinin kendi eksi ve artilari var. Mesela ben de tek atan apcleri severim ama bir brande karsi kassadin oynarim uzulur o brand. Aslinda brande karsi kassadin oynamak da zor farm acisindan brandin yaptirmamasi gerek ama 8 9 olunca levellar kassadin 3saniye silence koyuyor brand afk gibi bir sey oluyor ve inanilmaz mobilitysi var. Anlayacagin OPluk yok counterpick var

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Triptonic demiş ki:
Zippy demiş ki:
Brand hic oynamadim ama pasifi maximum hp vurmuyor mu? Liandry kasinca onun vurdugu dps %2 cur hp yok mu? Bir de magic penetration veriyor tabi.

E q w r ignite falan diyorsun da ayni komboyu ewqr yapsan veigarla 10 kere olur adam. He ama bu championlar OP mi sayiliyor nerf mi gelmesi gerekiyor? Hayir cunku hic gap closerlari yok. Veigarin mana costu yuksek. Hepsinin kendi eksi ve artilari var. Mesela ben de tek atan apcleri severim ama bir brande karsi kassadin oynarim uzulur o brand. Aslinda brande karsi kassadin oynamak da zor farm acisindan brandin yaptirmamasi gerek ama 8 9 olunca levellar kassadin 3saniye silence koyuyor brand afk gibi bir sey oluyor ve inanilmaz mobilitysi var. Anlayacagin OPluk yok counterpick var.Mana cost konusuna katılıyorum.
evet % lik vuruyor brand veigarla sadece ap karakterleri alırsın öyle anca,ama brand tankları bile alabiliyor.Her apc tank alamaz.Op lik burda bence.Lane de tabiki op lik diye birşey yok counterpick olayı var ama benim dediğim genel op lik damagelarının o kadar vurmaması gerekli.Bir de kassa ile brande karsı cok sans vermiyorum sustursan bile ultin coolda olacagı için kacarken bir skillini yersin brandin ki vurduğundan daha fazla damage verir bu.

Yukarı Alt