• Konuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç Tarihi
A

Anonymous

Guest
arkdaslar cok mrak edıorum full str char acacam ve ne acayım kararlastıramadım bırturlu Okcumu,glavıemı,blade mı 3u arasında kaldım lutfen akıl verın bn okcu acmayı dusunuorum ama glavıede cok saglam bılmıorum aradaım...

bannedddd

Buralıyım
kahpehayat demiş ki:
SunShine demiş ki:
Tartışmasız Bowman Char. Wink
bnece full str glaive en iisi son tokatda dull var ama karar senini str=fire=glavie
Sağlam bir crit'i olan bow'un olursa hiçbir build'in senin önünde şansı yok. Wink
Hem kolay da kasılıyor. Wink

pfffffff

Aileden
yeni gelen skillerle bow herkezin son kararı
ama sen sağlamlık istersen yani ölmesi şart değil ölmeyeyim yeter dersen blader aç
gözüm gönlüm açılsın alem silah görsüün crt tatsın dersen glavie aç

bannedddd

Buralıyım
ElazigLee demiş ki:
yeni gelen skillerle bow herkezin son kararı
ama sen sağlamlık istersen yani ölmesi şart değil ölmeyeyim yeter dersen blader aç
gözüm gönlüm açılsın alem silah görsüün crt tatsın dersen glavie aç
O son dediğin crit tatsın lafı tam bow için bence glaive için değil. :lol: Bir de blader'da artık her türlü yatıyor ya. Hem onda adam öldürmen zor. Bir de çok yavaş kasarsın. Wink

Adam en SAGLAM char deseydi bu bladerdir.Hattta ve hatta kendini asıp bir cold Blade yapıp 80 olursan milleti sinir krizlerine sokarsın :lolmuch: Ama bow su an en İYİ charda onde.Kolayda kasion.

A

Anonymous

Guest
ok salun bow son kararım degıstırmıcem kesınlıkle yenı serverı bklıorum sızce ne zman acılır?bırde hrbrt char ıyımıdır yanı bır str char karsısında neler yapar onu merak edıorum...

90 lvldeki bow skılını gördükten sonra bowman en saglam olur ama oyun item oyunu itemlerın saglamsa istersen 7:1 ol fark etmez

_CaspeR_

Buralıyım
eğer ben ite ublururm diyosan oyunun en iyisi wariwor ama eğer ben oyunda adam çekim filan diyosan git mage aç sadece duruyosun tüm party i istedikleri yere öekiyosun ve magede güzel nova filan var

A

Anonymous

Guest
DNAA demiş ki:
eğer ben ite ublururm diyosan oyunun en iyisi wariwor ama eğer ben oyunda adam çekim filan diyosan git mage aç sadece duruyosun tüm party i istedikleri yere öekiyosun ve magede güzel nova filan var
kesnlıkle europe char acmam hıc sevmıorum o charları kıght karakterlerıne benzıyo ve knıghtden nefret edıorum...

Bence sen 5-1 hybird sword ac coooook baba char 90 lwldada kkonustugum japon arklar skilleri cok hos dio.Bi hos diolar ama hicbri ss mese gondermio ibineler bide LOL dio basa Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad (Ztn yeni server fulll bow olcak)

Blader 4ever extraokk 1. ölmesi çok zordur DEfans/block Vs. Ayrıca Yaptığı Hareketler Görünüş Bakımından Çok çok iyi aşırı zevk alıyorum charımı kasarken.Pvpde de dediim gibi yeni gelen cold skilliyle full int swordlar kral oldu diyen arkadaşlar var Eğer Blader Oyunu ii oynuosa nuke attırmaz. Elemana Hidden Ve Killing Blade Seriesi Attığın Zaman Yarı Hpsı Gidiyor. Adam Kalktığında Combo At 5li bi tane ölmezse ardından 4lüyü at Adam Yerde((((Comboları Gıdıklarcasına Atıyormuş Diyenlere)))) Full Strlerin asıl amacı yatmamaktır Ha Bow sadece amacı damagedir Hiç Savunması Yoktur Ama Kodumu oturtur eleman oku geriyor geriyor tam atacakken hidden bladeyi atıyorsun ve adamın damagesi içinde patlıyor.. adamlar krize sokarsın adama hidden at killing blade at kalksın 2 combo at bi daha hidden /killing sonra bir daha combo ha paso hidden atıoz %50 şans var ya yere düşmesse Diyenlere 3 tane kitabı var elbet birinde düşer :) 3ünde de düşmezse şanssızlıına doyma 2 combo at sonra bi daa düşür.Damagesi De Hiç Az Değil Glaivenin Fire mi cold mu olacağı konusundaki Tartışmada Fire Diyenler 80 lvlda colda fire arasında 200 damage fark var her vuruşta ki bu da adamı öldürmeni sağlayabilir dedi yani adama 5li combo attıında Bonustan 200 damage daha fazla verirsin((colda göre))((coldu da glaiverler için sayıyorum glaivede fire açarsan git bırak oyunu)) Ayrıca blader bir charla 2-1 de yapabilirsin 1-1 i bırak 2-1 diyorum.. biz arkadaşlarla yapıyoruz gayet güzel hemen de alamıyorlar hatta bazen benim de kazandığım oluyor((silahım sosun değl sadece sostur))Öyle KAsmadan Yorum Yapmayınız.Bladenin Damagesi Az Dedikodusunu artık bir yana bırakın Blader Hem Defans Hem DE Atağı Hiç te fena olmayan bir chardır!!Kesinliqle ÖNeririm))

bence tercih her zaman sana kalmıs

full str blade rakibine az vurduğu için bazen ne yaıyor nede yatırıyor...
full str glavie rakibine resmi olarak abanır ama tek rakibi bowmanlardır...
full str bowman critleriyle izleyenleri büyüleyen gelecekteki kraldır...

fakat su konuyu aydınlatayım mavi ok dediğimiz skilin 5.kademesi crit arttırmak yerine status verecek Wink

Yukarı Alt