E.Cartman

Bilgiliyim

STEAUA BÜKREŞ - FENERBAHÇE

22.10.2009 19:00

STEAUA STADIUM

HAKEMLER
(O)DOUGLAS MCDONALD
(Y)WILLIAM CONQUER
(Y)GRAHAM CHAMBERS
(İY)ALAN MUIR
(İY)STEVE CONROY
(D)STEVEN MCLEAN

Yayınlayan kanallar

Al Jazeera Sport +1
Euro Futbol
Pro TV (Rom)
SuperSport 3 (DigitAlb)
TNT (Turkey)

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Steaua Bükreş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Semih Şentürk, son yapılan antrenmanı yarıda bıraktı. Golcü oyuncunun ayak bileğinde bir ağrı hissettiği belirtilirken, Bükreş maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Daum'un kısa bir konuşma yapmasının ardından başlayan antrenmanda, futbolcular top kontrolü ve pas çalışması yaptıktan sonra dar alanda çift kale maç yaptılar. Maç esnasında sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Semih, antrenmanı yarıda bıraktı. Güiza'nın da sakat olması Christoph Daum'u sıkıntıya sokarken, Alman hocanın forvette Kazım'a yer vereceği ve Özer'i ilk 11'de oynatacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i ise şöyle: Volkan - Gökhan - Lugano - Bilica - R.Carlos - Mehmet Topuz - Cristian - Özer - Emre - Andre Santos - Kazım​

uuuuuuuuu özer oynuyormuş yeni farkettim dağıtacağız steaua yi 8)

ps : maç hangi kanalda ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
yesss işte maç budur avrupada fazla beklentim yok ama derbi öncesi bir idman maçı olacaktır, yedeklere iyi bir şans aynı zamanda.

Ps : topic global yapılmıştır.

Maç Yayını Tnt Den ızleyebılırsınız
Yanlız Dsmart Platformundan Başka Uydu vb. Platformlardan İzleyemezsiniz.

E.Cartman

Bilgiliyim
extraloob demiş ki:
yesss işte maç budur avrupada fazla beklentim yok ama derbi öncesi bir idman maçı olacaktır, yedeklere iyi bir şans aynı zamanda.

Ps : topic global yapılmıştır.
Extra'm Global için teşşekkürler.Fakat ben bunu anket olarak açmıştım .Anket kayıp olmuş:P Anket haline getirmemiz mümkünmü.Bu arada maç bizimdir 8)

Daum geldikten sonra artık avrupadan bir beklentim yok.Genç ve yedekler için kendini kanıtlama imkanı diğerleri için antreman / moral olur.
@'Joker
Anketler değiştirilemez :(

Maç Güzelde Türkiyede yayınlanacak olan TNT kanalı bence Maçları güzel yayınlayamıyor. Kameralarında bi eksiklik var gibi star vb.. gibi kanallardaki gibi canlılık yok :( Maç' a gelirsek Tabiki Fenerbahçe'mMm

Xplosive

Bilgiliyim
Derbi öncesi moral toplamak açısından önemli maç bu. Sanıyorum vermeyiz. 8)

Yukarı Alt