şimdi kasada 38+3 blue spear var steady tablet çıktı kırdım ben bunu speara kulandıktan sonra +4 yapmaya çalışırken silah yanarsa +3 mü kalıyo??
![]() |
+1EXC123 demiş ki:hayir dediklerinizin hicbiri doru degil
steady + basarken item cok fazla yanarsa kirmizi sekilde durability reduce yazar %30 %40 durabilty gidebilir bunu onlemeye yarar bazilari + basarken tutma ihtimalini arttirr diyo ama bana hurafe gibi geliyo![]()
neresini okuosun anlamiyorum yada ing den hic anlamiyosunfenasii demiş ki:steady silahın veya itemin iç özelliklerinin düsmesini önler mouse u steady stonenin üstüne tuttugunda allttaki yazıları okursan zaten anlarsın
doru sölüosun oyunu yanlış biliosunuz exc doru sölüoEXC123 demiş ki:neresini okuosun anlamiyorum yada ing den hic anlamiyosunfenasii demiş ki:steady silahın veya itemin iç özelliklerinin düsmesini önler mouse u steady stonenin üstüne tuttugunda allttaki yazıları okursan zaten anlarsın
bunlarla alakasi yok durabilty reduce olmasini onler
Mesajın yazılmasından 4 sene sonra konuyu hortlaşmışsın.imPuRe_Kinq demiş ki:mesela mag reinforce bascam %22 de steady varken %22'den düşmezmi ?