1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      anafor
      viki
      darkroad
      bosalan

Starting of Sro_client. exe failed!


  1. Tafoo07

    Tafoo07 rank8

    Kayıt:
    12 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    51
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Bu hatanın çözümü nedir bilen yardım etsin nolur.. Yeni server a hazır etmem gerekio botu.
     
  2. TurkPayment

    TurkPayment rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    438
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    15 Mart 2030 10:27

    silkroad klasörünü baştan göster bottan kardeş
     
  3. Tafoo07

    Tafoo07 rank8

    Kayıt:
    12 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    51
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Kaç kez gösterdim sürekli aynı hata kardes
     
  4. TurkPayment

    TurkPayment rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    438
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    15 Mart 2030 10:27

    Teamwiever varsa verebilirmisin
     
  5. Tafoo07

    Tafoo07 rank8

    Kayıt:
    12 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    51
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    oyuna 3 sene sonra tekrar basladım teamwiever ne bilmiyorum kardes :D sırf yeni server için baslıcam bugun de botu kullanmayı ögrenmeye calısıodum
     
  6. TurkPayment

    TurkPayment rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    438
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    15 Mart 2030 10:27
  7. TurkPayment

    TurkPayment rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    438
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    15 Mart 2030 10:27