Öncelikle Start'a basıyorum.

Oyuna giriyor Böyle normal bir şekilde deniyor..

Almadığı zaman böyle normal şekild Disconnect veriyor..

Oyuna Alacağı zamanda böyle hata veriyor.Tam alacağı zaman oyun kapanıyor ve bu hata...

Lütfen arkadaşlar yardım edin dün girdim sorunsuz şekilde girdi oyuna...

Hacım sro_client i durdurdu diyo onu bilmiyorum da ilk baştakine cvp vereyim
client ile giriyorsun galiba ilk 2-3 kere deniyor sonra 2-3 saniye bekliyo dc veriyo bu asıl bağlandığı sonra full olduğu için dc verdiğinin göstergesi bottan loader i seçip oyuna girersen böyle birşey almazsın

Bottan loaderi seçtiğimde Visual c++ hatası geLiyor oyuna alacağı zaman oyun kapanıyor direk :S Hatta dur bottan loaderi seçeyim gelen hatanında fotosunu koyayım.

Bottan loaderi seçip Starta tıkladığımda Bu hatayı aLıyorum Bilen birisi yardım etsin rica ediyorum.. :S

Yaw asLında dün girdim bottan gayet normaL bir şekiLde çalıştı çok güzeL kastı carı bu sabah deneyeyim dedim ve bu hata tam girecek oyun kapanıyor Sro Client exe çalışmayı durdurdu diyor bir çözemedim kasmayı bıraktım yaw. :S

bugune kadar bendede calisiyordu.Sabahtan beri deniyorum botun diger surumlerini bile denedim gene ayni sorunu verdi.Oyunu kaldirip tekrar yukledim botsuz deneyince giriyor botu yapiyorum gene ayni hata....

sanırım bu hata herkesde var oyun boşken deneyınce sorun yok su saatlerde dolu oldugu ıcın gırdıgı anta atıyor sro.exe si kapanıyor biri yardımcı olabılırse cok makbule gecer.

Sizdede var değiLmi bu hata ya oyunu silip kurmaktan yoruldum tam girecek kapanıyor sro :S Girip kasmıyorum ya :S

Server
Takımı
Fenerbahce
Visual c++ Bu Hatayı Vermemesi İcin Oyunda Esc Bas Option Bas Ayarları 2 Dusur Eeer 5 Deyseler Yani Göruntu Kalitesini Biraz Dusur Visual c++ Bu Hata Ortadan Kalkar

MaLaTYaLee44 demiş ki:
Visual c++ Bu Hatayı Vermemesi İcin Oyunda Esc Bas Option Bas Ayarları 2 Dusur Eeer 5 Deyseler Yani Göruntu Kalitesini Biraz Dusur Visual c++ Bu Hata Ortadan Kalkar
Yok ßro oyundayken atıp bu hatayı vermiyor Bottan Loaderi seçince starta basınca bu hatayı veriyor..

Ben crackloaderi çalıştırdığımda Wrong Filesize hatası alıyorum Net framework 3,5 yükledm çalıştı oyundan çıkıp giince aynı hatayı veriyo oyun dosyasını baştan kurmam gerekiyo :S:S

omerdogan41 demiş ki:
Öncelikle Start'a basıyorum.

Oyuna giriyor Böyle normal bir şekilde deniyor..

Almadığı zaman böyle normal şekild Disconnect veriyor..

Oyuna Alacağı zamanda böyle hata veriyor.Tam alacağı zaman oyun kapanıyor ve bu hata...

Lütfen arkadaşlar yardım edin dün girdim sorunsuz şekilde girdi oyuna...
db botun yeni crack ini editlemen gerek dostum http://www.multiupload.com/AO9ML525NA

yha bendede girio char bilgileri gelmior resimelrdeki gibi yardimci olurmusunuz facebok : sedat_kral_46@hot..

Yukarı Alt