Kayıt
13 Ağustos 2007
Mesajlar
3.022
Beğeniler
0
Şehir
ora bura şura bide ora
Kendilerine " Ayyıldız Team" adını veren bir grup Türk internet korsanı, "Bulgaristan'da ırkçı ve aşırı milliyetçilerin Türklere karşı söylem ve eylemlerini protesto amacıyla" iki bakanlığa ait internet sitesini "hackledi".
Bulgaristan Tarım ve Orman Bakanlığı ile Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığının web siteleri "Ayyıldız Team" tarafından bu sabah bloke edildi. Bu iki bakanlığın web sitesine girenler karşılarında "Ayyıldız Team" adlı internet korsanlarının şu notuyla karşılaştılar:
"ATAKA partisi ve Volen Siderov'un saçma sapan söylemleri sebebiyle bazı devlet siteleriniz Ayyıldız Team tarafından hacklenmiştir. Söylemlerin devam etmesi halinde saldırılar daha büyük olacaktır. Son zamanlarda Türklere karşı yapılan eylemlere (Türk çeşmesine yapılan saldırı) Bulgar hükümetinin sessiz kalması nedeniyle şimdilik 2 bakanlık siteniz hacklenmiştir."

"Ayyıldız Team" geçen yıl Türkiye aleytarı açıklamaları nedeniyle ATAKA partisinin web sitesini de hacklemişti.
Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada, web sitesinin düzeltilmesi için çalışmalara başlandığı ve durumun adli makamlara iletildiği bildirildi.

"Ayyıldız Team" tarafından bloke edilen web sitelerinin adresleri şunlar: Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığı "http://www.dnsk.mrrb.government.bg/" - Bulgaristan Tarım ve Ormanlar Bakanlığı "http://www.mzgar.government.bg/".

Video Bulamadım Haberlerde izledim haince bir saldırı yapmışlar ..Baya eski bir Türk Çeşmesine saldırmışkar kazmalarla sprey boya vs.. ama karşıgını alıolar
 
A

Anonymous

Guest
Heheyt extraokk Böyle şeyler duydukca bızde gururlanıyoruz ne guzel :mrgreen:
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
278
Beğeniler
0
helal olsun aslanlarım bea işte türklerin gücü ya tesekkürler konu için saol detective
 
Yukarı Alt