Kayıt
14 Temmuz 2007
Mesajlar
3.799
Beğeniler
0
Şehir
Maraton Üst
‘6+1’ kararı çıkmasaydı...
Roberto Carlos gibi bir Dünya yıldızını Real Madrid gibi bir Dünya devinden kopartıp kadrosuna katan Fenerbahçe Yönetimi, Futbol Federasyonu’nun yabancı sınırlandırmasını kaldırmasını iple çekiyordu. Çünkü Aziz Yıldırım ve kurmaylarının listesinde daha bir çok süperstar vardı. Ancak Haluk Ulusoy ile yönetimi, son kararını ‘6+1’ olarak açıkladı ve böylece Sarı-Lacivertliler’in önemli planları büyük oranda sekteye uğradı. Bu süreçte kadrodaki yabancılardan birinin gönderilip yerine Adriano, Ronaldo, Carew, Zigiç ya da Koevermans gibi bir golcünün alınacağı da sık sık haberlerde yer aldı.

İstanbul’a yabancı değil
Ancak FANATİK, bu çok gizli görüşmelerin yapıldığı dönemin perde arkasını araladı ve ortaya, adı şu ana kadar hiç geçmeyen bir isim çıktı: Djibril Cisse... Haber Müdürü Yardımcımız Kaan Bora, salı günü Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı hazırlıklarını sürdüren Marsilya’nın yıldızıyla Fransa’da buluştu. Şimdi söz; futboluyla, imajıyla Dünya’nın en iyi forvetleri arasında gösterilen Cisse’de: “2005’te Liverpool formasıyla Milan’a karşı hayatımın en garip maçını oynadım. Şampiyonlar Ligi Finali nedeniyle İstanbul’daydık. O gece Türkler’in futbola olan ilgisi ve sevgisini gördüm.”

‘Şartlar oluşursa gelirim’
“Kesinlikle inanılmazlar. Sahadaki delice mücadeleye büyük renk kattılar. Kendi liglerinde de takımlarına ne kadar tutkulu olduklarını biliyorum. Türk Futbolu’nun da artık Avrupa’daki gibi bazı standartları aştığının farkındayım. Orada da büyük ligler seviyesinde futbol oynanıyor. Bir gün gerekli şartlar oluşursa Türkiye’de de forma giyerim. Aslına bakılırsa bu sezon öncesi böyle bir fırsat doğmuştu. Fenerbahçe’den çok cazip bir teklif almıştım. Uzun süre düşündüm. Bu arada Marsilya ile de görüştüm. Sonrasında duygularımı dinleyip son kararımı Marsilya lehinde verdim...”

Cisse bunların ardından elinde FANATIK gazetsi ile poz verdi.
 
Kayıt
30 Temmuz 2007
Mesajlar
484
Beğeniler
0
Hadi beaaa... Crying or Very sad


DjibriL Cisse en sewdiim futboLcuLar sırasında 2.sıradaydıı...


Onun Türkiye'de oynamasını çok isterdimm...
 
Kayıt
1 Mayıs 2007
Mesajlar
817
Beğeniler
0
Şehir
sılkroad-hotan
ya arkadaslar yabancı sınırlamasıyla fılan alakası yok fener zaten gırısımlerde bulundu adrıano ronaldo craw zıgıc gıbı ısımler ıcn ancak gelmek ıstemıolar zaten bunlardan bırıle anlasssalar deıvıd gonderılecektı ama olmadı
 
Yukarı Alt