snowla konusuruz baya hatta deathstarzı da severim ama onlar beni pek sevmezGuathema demiş ki:snow sanki tombalacinin yandaşlarının birinindi diye hatırlıyorum ama bundaymış herhalde şimdi![]()
snowstorm ben değilim canım char benimWax Whine demiş ki:snowla konusuruz baya hatta deathstarzı da severim ama onlar beni pek sevmezGuathema demiş ki:snow sanki tombalacinin yandaşlarının birinindi diye hatırlıyorum ama bundaymış herhalde şimdi![]()
![]()
snowstorm karakterinin sahibi olan sarko ile konuşuruz baya hatta deathstarz guildini de severim ama onlar beni pek sevmezSarkoLata demiş ki:snowstorm ben değilim canım char benimWax Whine demiş ki:snowla konusuruz baya hatta deathstarzı da severim ama onlar beni pek sevmezGuathema demiş ki:snow sanki tombalacinin yandaşlarının birinindi diye hatırlıyorum ama bundaymış herhalde şimdi![]()
![]()
![]()
KraLTurK e aldım onuSarkoLata demiş ki:@ww
Snowstorm karakterinin sahibi olan sarkonun karakteri deathstarzda değildir![]()
sen zaten bütün yeni gelenleri aldın plvleSirGLooMy demiş ki:tekbirkler^^
ps sanki bu karakteri bir ara plvl için almıştım yoksa yanlışmı hatırlıyorum![]()
yok be hacım ^^ öyle değil kendim için almıştım power level yapmak içinAutumn demiş ki:sen zaten bütün yeni gelenleri aldın plvleSirGLooMy demiş ki:tekbirkler^^
ps sanki bu karakteri bir ara plvl için almıştım yoksa yanlışmı hatırlıyorum![]()
![]()
ayıp olmasın diye girdim zatenAutumn demiş ki:KraLTurK e aldım onuSarkoLata demiş ki:@ww
Snowstorm karakterinin sahibi olan sarkonun karakteri deathstarzda değildir![]()
![]()
Ps:Girdiğine Pişman oleceksın![]()