Kayıt
10 Mayıs 2007
Mesajlar
1.003
Beğeniler
0
Şehir
Yzgt..!!
Smart Protector Pro, internete girdiğiniz zaman arkanızda bıraktığınız izleri temizleyebilen bir yazılım. Bu yazılım ile internette işleminizi bitirdikten sonra küçük casus programcıklara izin vermemek için temizlik yapabilirsiniz. Bu arkanızda iz bıraktığınız ve casus programlara yem olabilecek yerler ise çerezler (cookies), internette dolaştığınız sayfaların tarihleri (history), gezdiğiniz sayfalar (temporary internet files), forum türü sayfalar da yaptığınız aralamlar (Forms AutoComplete), index.dat dosyaları, anasayfaya yerleşen programlar, geri dönüşüm kutusu ve buna benzer bütün bölümlerin temizliğini yapabiliyor. Ayrıca yazılım içinde rahatlıkla ayar yapabileceğiniz neyin kontrol edilip, neyin kontrol edilmeyeceğini size soran seçenekler sunuyor.

And don't you want to keep it that way? Right now, Windows is storing hidden records of everything you are doing on the Internet. Do you want your boss, kids, or spouse to see those records? Safeguard your privacy, job, business secrets, and anything else you want to keep private - hide your tracks with just one click in Windows with Smart Protector.


Smart Protector - Internet Eraser keeps out prying eyes and protects your private data on all Windows systems. Smart Protector works with Internet Explorer, AOL, Netscape, MSN and FireFox. Enjoy fast, safe browsing, knowing your private files are hidden.


Homepage:
http://smartprotector.com/


SmartSoft.Smart.Protector.Pro.v5.5.1.Retail-ZWT

Code:

http://rapidshare.com/files/12092783/zwt_HoCuS.rar


Rar Pass: hackhell
 
Yukarı Alt