Biraz daha düzgün üslup lütfenxx66 demiş ki:cevap versene ya
Linklerin güvenilir olmadığı için böyle bir şey yaptım. Pm atmayı unutmuşum bu yüzden ötürü gerçekten özür diliyorum.X_HeaveN_X demiş ki:Tonny montana Benim konumdaki linkleri siliyosun.Aynısını buraya açıyosun.Seninde Adamlıgını gördük.
Gerek kalmadı.Tony Montana demiş ki:Linklerin güvenilir olmadığı için böyle bir şey yaptım. Pm atmayı unutmuşum bu yüzden ötürü gerçekten özür diliyorum.X_HeaveN_X demiş ki:Tonny montana Benim konumdaki linkleri siliyosun.Aynısını buraya açıyosun.Seninde Adamlıgını gördük.
Konunun içine taratma sonuçlarını koy veya aldığın siteyi belirt onu sabitliyeyim
Tekrar özür dilerimX_HeaveN_X demiş ki:Gerek kalmadı.Tony Montana demiş ki:Linklerin güvenilir olmadığı için böyle bir şey yaptım. Pm atmayı unutmuşum bu yüzden ötürü gerçekten özür diliyorum.X_HeaveN_X demiş ki:Tonny montana Benim konumdaki linkleri siliyosun.Aynısını buraya açıyosun.Seninde Adamlıgını gördük.
Konunun içine taratma sonuçlarını koy veya aldığın siteyi belirt onu sabitliyeyim
X_HeaveN_X demiş ki:Önemli değil ama Linkleri silip konuyu kilitleyeceğine altına tarama sonuçlarını koyarmısın deseydin sanki daha iyi olurdu.Neyse Uzatmanın alemi yok![]()