ya bot kasma alanına gitmiyor Heart peakın H sinde takılıp duruyor bn de arkasındaki rocky lerde kas demişim :S Bi çözümü yok muuuu Beyler Bİ yardım yaw

Prada

Sizde bile bi çözüm yokmu dediğine göre bize gelene kadar heryere bakmışsın :santa: Burası sro hakkında ilk bakacağın adres neyse :P

Sorununa gelince botun rockta zorlandığı bi gerçek.. Sana 2 tavsiyem olur, birincisi oynamalar yap alan koordinatlarinda küçük değişiklikler , ikincisi gideceğin yerin koordinatini bi yere yaz daha sonra hotandaki çiçeklerin orda tranining alanı belirle , return çek daha önce kasma alanın için aldığın koordinatlari elinle yaz save le yolla.. buyuk ihtimal çözülür sorunun

hocam teşekür ederim Ama pek işe yaramıcak sanırım :S bot karakoramın birinci limanına gelip karsıya geçicegine assagı limana geçio sonra ROCK moinrain Yazısının oraya kadarÇıkıp Heart peaka kadar yok 30 dakkiKa alıyor :SBide kasma lanına gitse yanmıcam Hde takılıo MAl mal gezio deli lcam uykularım mafoldu :S resmen :s alarm kuruom artık sehire gidio gece geri ben götürüom :S
Abiler %100 bir çözüm yok mu :( :think:

ama genedeTşkr ederm genede denerim oynamalarla

yok hocam dediğin 2 yöntemi yaptım :S imkansz H ye gelio h de kordinatlarda 1 rakam deiştirince gidio we her defasnda
1 2 3 4 kere deil S: Bıktım :buddha: 1 çözüm ltfn

Kasma alanını kıs biraz 60 uygundur alanı açınca Loopladıgın yeri şaşırabiliyor.

Yukarı Alt