Arkadaslar sizinde bildiğiniz gibi artık cogu uniqueleri wizardlar kesiyor ROC gelince bundada aynı dewam etcekmi ben anlayamadım cunku silkroadda diğer carlarla oynayanlar artık sıklmıs durumda herkez wizarda geçmek istiyor nerdeyse (tabii unique manyakları için geçerli :)) ben bu roc da kral yine wizardlarmı olcak diye merak ediyorum ama silkroad oyundan soguyan oyuncular için bunu wizardlara agır gelcek şekilde yapmıssa simdilik bence xbow ve ya bow olur diorum sizce hanigisi :)

evet gene wizardlar olucak gibi

ama arapların ve hintlilerin build lerini bilmiyoruz , ayrıca çin - eu farkı lvl 90 da kapanıyo

full int bow fire imbue + strong bow ile başlayan skill in sonuncusuyla daha çok vuruyo ( ismini bilmiom . sordum öyleymiş :D )

turkmaster demiş ki:
Arkadaslar sizinde bildiğiniz gibi artık cogu uniqueleri wizardlar kesiyor ROC gelince bundada aynı dewam etcekmi ben anlayamadım cunku silkroadda diğer carlarla oynayanlar artık sıklmıs durumda herkez wizarda geçmek istiyor nerdeyse (tabii unique manyakları için geçerli :)) ben bu roc da kral yine wizardlarmı olcak diye merak ediyorum ama silkroad oyundan soguyan oyuncular için bunu wizardlara agır gelcek şekilde yapmıssa simdilik bence xbow ve ya bow olur diorum sizce hanigisi :)
tahacım canım cigerim wizard orda kesinlikle dayanamaz anca olsa olsa ya ii bi buf yemiş eu str ci yada wariro bufu yemiş bow fire force keser nie diceksin fire force chn lerde atakın en max olan carda ondan nie wariro bufu diceksin roc bosa sallamıcak ama chn carlar waryorsuzda rocuda medusayıda keser hee helede fire acıksa acar atack olmadan önce fari walli istediği kadar damage atsın fire wala gider carda bişi olmaz paso dewam bana gore chn fire force bow full str tabiki

Eşitlik sağlanması için Uniq'lerin Mag Defanslarının yüksek Phy Defanslarının düşük olması işimize gelirdi. Nukerlerin işi daha çok zorlaşırdı o ayrı :D

Yukarı Alt