Marka-Asus F5VL series
CPU-Duo T5450
Wireless 802.11b7\g+BT
OS-Vista Premium
Display-15.4" WXGA
HD-160GB
ODD-DVD Sup.MTI.
Memory-2GB
Graphic-ATI Radeon x2300 ;VRAM 128MB
İntel Core2Duo

Böyle bir bilgisayar buldum.2Yıllık bi makina.Sahibi klavyesinin üzerine sekerli cay döktügü icin satıyor(Babadan zengin bi kadın,yeni pc almıs kendine) Temizliginin pek birsey tutacagını sanmıyorum.Makina güzel calısıyor aslında bir fikrinizi alayım dedim...Tesekkürler simdiden :muck:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Crisis demiş ki:
Marka-Asus F5VL series
CPU-Duo T5450
Wireless 802.11b7\g+BT
OS-Vista Premium
Display-15.4" WXGA
HD-160GB
ODD-DVD Sup.MTI.
Memory-2GB
İntel Core2Duo

Böyle bir bilgisayar buldum.2Yıllık bi makina.Sahibi klavyesinin üzerine sekerli cay döktügü icin satıyor(Babadan zengin bi kadın,yeni pc almıs kendine) Temizliginin pek birsey tutacagını sanmıyorum.Makina güzel calısıyor aslında bir fikrinizi alayım dedim...Tesekkürler simdiden :muck:

Sahibi biraz üfürmüş gibime geldi makina yılların makinası çöplük olmuş artık onlarda yeni pc alınca bunu satalım derdindeler buna para vermeye değmez tetristen farkı yok.

extraloob demiş ki:
Crisis demiş ki:
Marka-Asus F5VL series
CPU-Duo T5450
Wireless 802.11b7\g+BT
OS-Vista Premium
Display-15.4" WXGA
HD-160GB
ODD-DVD Sup.MTI.
Memory-2GB
İntel Core2Duo

Sahibi biraz üfürmüş gibime geldi makina yılların makinası çöplük olmuş artık onlarda yeni pc alınca bunu satalım derdindeler buna para vermeye değmez tetristen farkı yok.
500 lira istiyor bilgisayara bu fiyat bu bilgisayara cokmu o zaman?

ps:bilgisayar 2 yıllıkmıs :roll:

oyun yükleyip bilgisayarı deneyim dedim yüklenmedi.Tahmini olarak kac sro client acabilirim bu makinayla?

extraloob demiş ki:
Crisis demiş ki:
Marka-Asus F5VL series
CPU-Duo T5450
Wireless 802.11b7\g+BT
OS-Vista Premium
Display-15.4" WXGA
HD-160GB
ODD-DVD Sup.MTI.
Memory-2GB
İntel Core2Duo

Benim eski bilgisayarımın aynısı nerdeyse 2 aya kalmaz bozulur bu pc ben dayanamadım artık sorunlarına yeniledim summer2:

Crisis demiş ki:
oyun yükleyip bilgisayarı deneyim dedim yüklenmedi.Tahmini olarak kac sro client acabilirim bu makinayla?
Aynı makinenin ekran kartı daha iyi olanı vardı bende 3ten sonra kendinden geçiyordu makine.Bunda 5 tane açıyorum bota koyuyorum üstüne bide oyun oynuyorum hiç birşey olmuyor :mrgreen:

Unforgiven demiş ki:
bütçen ne kadar?
Laptop bana pek yaramayacak aslında ama babam ısrar ediyor 1000TL olarak belirleyeyim simdilik beni ünide idare etsin yeter :rolleyes1: üni bittiginde yüksek özellikli bir bilgisayara bakarım.Simdi cok kaliteli bisi alıpda ünide mahvolmasını izleyemem :nod: :roll:

Alma 500tl buna çok 2 yılda çöplük yapmıştır pc yi kısa sürede bozulur.
Bn olsam ilk tercihim asus marka bi laptop almak olurdu ama sezsiz ve ısı yapmamasına dikat et
bi sro kullanıcısının pc si 7/24 açık olmalıdır makara:

brkcbbr demiş ki:
Alma 500tl buna çok 2 yılda çöplük yapmıştır pc yi kısa sürede bozulur.
Bn olsam ilk tercihim asus marka bi laptop almak olurdu ama sezsiz ve ısı yapmamasına dikat et
bi sro kullanıcısının pc si 7/24 açık olmalıdır makara:
Bu 500 liralık laptopda asus marka ama cok ısınıyor+sarjı 1 saat 15 dk gidiyor :roll:

Yukarı Alt