Dampyre

Buralıyım
SİNAN ENGİN: LİGDEN ÇEKİLİYORUZ...

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri derbi maçın hakemi İsmet Arzuman'ın verdiği kararlara büyük tepki gösterirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in tepki olarak artık ligdeki maçlara PAF takımıyla çıkma kararı aldığını söyledi.

Maçın ardından açıklama yapan Sinan Engin, derbi maçtaki hakem yönetimine isyan ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: ''İlk haftadan beri sürekli hakem hataları var. Sahada emek harcayan bu futbolcuların hakkını nasıl arayacağız? Hepsi isyan ediyor. Son dakikada attığımız golün iptalinde pozisyonun faulle alakası yok.

Deivid'in 70. dakikada oyundan atılması gerekirdi. Benim stoperimi ve ön liberomu sarı kart gösterip, bitiriyor. Ben bilirim hakem yöntemlerini. Nasıl tatlı tatlı taraf olunur. Artık takımımızı ligden çekiyoruz. Başkan Yıldırım Demirören karar verdi. Bundan sonra maçlara PAF takımı ile çıkacağız, Sivasspor maçından itibaren.''

Ligle ilgili bazı kararların verilmiş olduğuna inandıklarını kaydeden Sinan Engin, daha sonra şunları söyledi: ''Fenerbahçeliler çıktılar maçtan önce bir sürü şey söylediler hakemle ilgili. Bugün bakıyoruz, şimdi biz ne söyleyelim? Onlar da bize hak verdiler. 'Sakin olun' dediler. Niye biz? Nasıl hakkımızı savunacağız? Hep, 'Ah vah' deniliyor.

Maçın hakemi nasıl faul verir o pozisyona? Böyle olmuyor. Yapacak başka bir şey yok. Taraftarı toplayıp Futbol Federasyonu binasına mı yürüyelim, bazı eylemler mi yapalım? Bu hakemler artık aklını başına alacak. Yazık günah değil mi? Bu kadar eyyam yapılır mı? Her maçta aynı şey. Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum. Yönetim Ümraniye'de toplanacak. Başkan fena halde sinirlendi'' ifadelerini kullandı.

fener dio mactan önce yok hakem kötü yok bu hakem dandik hakemde baskı altında cıkıyo fenerin pozisyonlarına farklı bakıyo . Aziz Yıldırım taktigi cok basit ve ucuz bi yönten Besiktasın arkasındayın sonuna dek :lolmuch:

ForeverGs

adamlar haklı cıldırmakta FB her sene hakemlere laf eder aglarlar ederler ama gelin gorun ki en buyuk destegi hakemler tarafından kendileri alırlar

Arkadaşlar maçın özetine yeni baktım
Son dakikada golden önce faul var hakem düdük çaldı fakat oyuncular devam etti
Hakemi gösteren kameradan net gözüküyor
Sinan Engin'e gelince;
Herşeyi hakeme yüklemekten bıkmadılar! GS maçındada aynı şeyleri söylediler
Evden canlı izliyordum StarTV ye bağlandı Sinan Engin
Hakkımız yendi hakem taraf tutuyor dedi! Ahmet Çakar kalktı bi pozisyon seyrettirdi canlı yayında kaleci çıkıp topu alıp yere düştü kalkınca tekme attı GS'li futbolcuya!
Ahmet Çakar : ''Taraf tutan hakem bu maçla hak yemez! Gelir burda kırmızı kartı kaleciye gösterir ve penaltıyı verir.Sende tek kelime edemezsin.Ever hakem iyi yönetmedi pozisyon kırmızı kart ve penaltı'' dedi
Sonra Sinan Engin kıvırdı : ''Ya yavaş tekme ondan bişey olmaz''

Arkadaşlar tekmenin yavaşı hızlısımı olur? Kırmızı kart için illa oyuncuyumu sakatlamak lazım?
O zaman sahada birbirine tüküren futbolcuyada kart göstermesinler!

Bjk kazandığı maçlarda hakem çok iyi güzel yönetiyor.Hiçbir hakeme laf ettirmiyorlar (Bu maç öncesi gibi) Fakat yenilince tek suçlu hakem

Demişki paf takımla çıkacağız maçlara ! Çıkmayanda ''O'' olsun :lol:

dota bi warcraft oynu sole bisi wardir adam olunce sans kardaki sansian kesti der karsidaki cok sansliysa ya cok pro dur ayda sen cook noobsundur bence besiktasin olayida bu besiktas ezik bi takim o yuzden herkese laf atarak yok ligde ncekilcez gibi kendi çapin tehditler edio sanki bisi deiscek

Makmen demiş ki:
dota bi warcraft oynu sole bisi wardir adam olunce sans kardaki sansian kesti der karsidaki cok sansliysa ya cok pro dur ayda sen cook noobsundur bence besiktasin olayida bu besiktas ezik bi takim o yuzden herkese laf atarak yok ligde ncekilcez gibi kendi çapin tehditler edio sanki bisi deiscek
ilk dediklerin türkce deil galiba hic bise anlamadım :mrgreen: Evil or Very Mad

Makmen demiş ki:
Sen dotayı bırak bence...

en büyük destegi biz alıyoz hakemlerden sagolsun lar bi sezon boyunca hermac bize penaltı veriyolar ya kahvekeyfi

biz dedik bu hakem olmaz diye baştan bjkliler cıktı yok hakem e laf atıyolar yok suna mactan sonra kendileri atmaya basladılar perde
paff takımıyla cıkcaklar delgado bobo bunlar durcak mı küme düşme durumuna gelcekler yiyiyosa ole devam etsinler :mrgreen:

ya arkadaş lar boşun tatışıonuz herşeyin para olduu devirde futbol gibi önemli bir sektörün içinde para dönüyor hakemler alınınıor hakemler satılıor amaçlar satılıo şike olayı çok tabi olmamsı gerekn bir durum ama fenerbahcede gkendini çok belli edio biraz daha gizli kapklı yapsın

her zaman için 4 ever gs

Biz maçtan önce futbol camiasını uyarmıştık.bu hakem yaramaz diye ama bjk liler bize karşı oldu yok hakemi yanıltmaya calışıyolar yok bilmem ne Exclamation zamanında bizimde başımız yandı çok hakem hatalarından..hatırlarsınız 2005-2006 sezonundaki hataları ve en son oynanan Denizli maçını..
bence bjk bu kararı aldıysa diğer büyüklerinde bu kararı alması şart..böylece federasyon ve MHK istifaya gider adam gibi adamlar gelir.

axeman demiş ki:
ya arkadaş lar boşun tatışıonuz herşeyin para olduu devirde futbol gibi önemli bir sektörün içinde para dönüyor hakemler alınınıor hakemler satılıor amaçlar satılıo şike olayı çok tabi olmamsı gerekn bir durum ama fenerbahcede gkendini çok belli edio biraz daha gizli kapklı yapsın

her zaman için 4 ever gs
hermaç penaltı alan biziz deme extraokk

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ligden çekilmek paf takım ile oynamak mı oluyor bak sen hele delikanlı lider komple çeker takımı çıkmaz maçlara bir sezon düşer 2.lige oradan tekrardan gelir ne bu yahu ligden çekiliyoruz lafı bunu diyene kadar 50k taraftarın içerisine 4. forvet olarak 16 yaşında ki batuhanı oynatmak hangi akla hizmet ben dev ekranda izlerken tüylerim diken diken oluyor o çocuk o taraftar altında nasıl oynasın ki takımı ligden çekeceğine tospa gibi takım yöneten 3. sınıf antrenörünü kovalasınlar bence maç 2-1 adam 3 forvet arkalarında delgado ile oynuyor wahh canım orta saha bomboş sakince oynayıp 95e kadar takımı oynatmayı bilseydi ya veya adam gibi 1-2 tane kanat oyuncusu transfer etselerdi ya yıllardır aynı 3 kuruş para harcarlar dev kadro yaptın hadi len oradan kimi aldın neyi ekledin yıllardır sol bek deli ibo da kanatlarda varoşların çocugu serdar ali tandoğan sonra gelmiş milyon dolarlık FB ile baş edecekler yazık sadece gülüyorum.

gelelim hakemin faul olayına, tartışma gol mü değil mi diye bakılmaz hakem basmışmı düdüğü duracaksın kardeşim olay bitmiştir 4 tane adamı süs diye koymuyorlar oraya haa çok zoruna gidiyorsa akrabası olan H.Ulusoy'u göndermesini bilecek peşkeş çekmesini değil.

uff amma uzun yazmışım neyse anlayan anladı BJK en son kaç yılında şampiyon oldu bana bunlarla gelin gerisi hikaye kahvekeyfi

BaTTeRST_

Bilgiliyim
hacım öle dion ama sayılmayan gol görmedin galiba hakketen bişe yoktu.
Aziz yıldırım naptı gs şampiyon olduğunda güya istifa etti amacaıgs nin şampiyonluğunu ikinci plana atmak istediğinide yaptı sonradan gene geldi erkek adam bıraktım derse bırakır nede olsa aziz yıldırım, fb'de kaç tane oyuncu transfer ettiler hala türkiye kupasını alamadılar dimi ama yalanım sölüyoz bizim şampiyon olamamızda hakemlerin etkisi var sizin Türkiye kupasını alamamanızda neyin etkini var _? :?!!!

ligden cekilmek onlara ceza deil hediye oLur ligdn ceklrse sadece kndmize ceza verms olrz bndan sora daa da istekli oLup daa ii futbolla cezalarını vercez .... ztn cuma gunu karar da alnda as takm cıkcak sahayaa

A

Anonymous

Guest
extraloob demiş ki:
ligden çekilmek paf takım ile oynamak mı oluyor bak sen hele delikanlı lider komple çeker takımı çıkmaz maçlara bir sezon düşer 2.lige oradan tekrardan gelir ne bu yahu ligden çekiliyoruz lafı bunu diyene kadar 50k taraftarın içerisine 4. forvet olarak 16 yaşında ki batuhanı oynatmak hangi akla hizmet ben dev ekranda izlerken tüylerim diken diken oluyor o çocuk o taraftar altında nasıl oynasın ki takımı ligden çekeceğine tospa gibi takım yöneten 3. sınıf antrenörünü kovalasınlar bence maç 2-1 adam 3 forvet arkalarında delgado ile oynuyor wahh canım orta saha bomboş sakince oynayıp 95e kadar takımı oynatmayı bilseydi ya veya adam gibi 1-2 tane kanat oyuncusu transfer etselerdi ya yıllardır aynı 3 kuruş para harcarlar dev kadro yaptın hadi len oradan kimi aldın neyi ekledin yıllardır sol bek deli ibo da kanatlarda varoşların çocugu serdar ali tandoğan sonra gelmiş milyon dolarlık FB ile baş edecekler yazık sadece gülüyorum.

gelelim hakemin faul olayına, tartışma gol mü değil mi diye bakılmaz hakem basmışmı düdüğü duracaksın kardeşim olay bitmiştir 4 tane adamı süs diye koymuyorlar oraya haa çok zoruna gidiyorsa akrabası olan H.Ulusoy'u göndermesini bilecek peşkeş çekmesini değil.

uff amma uzun yazmışım neyse anlayan anladı BJK en son kaç yılında şampiyon oldu bana bunlarla gelin gerisi hikaye kahvekeyfi
+1907 extraokk

Yukarı Alt