S SiNoPLeEe Kayıt 15 Kasım 2008 Mesajlar 508 Beğeniler 0 Şehir SRoKoLik 13 Aralık 2008 #1 bu adiye kimse güvenmesin güvendik verdik bu şerefsiz ise çaldı charımızı okan abi bi yardım edermisin
bu adiye kimse güvenmesin güvendik verdik bu şerefsiz ise çaldı charımızı okan abi bi yardım edermisin
Wax Whine .NET Kayıt 9 Eylül 2007 Mesajlar 17.594 Beğeniler 30 Şehir Bağdat Caddesi / İST. Server Aspendos Takımı Besiktas 13 Aralık 2008 #2 Char satış veya takaslarında exl aracılığınız kullansaydınız bunlar başınıza gelmezdi. Char artık gitmiş. Okan abi ne yapabilir?
Char satış veya takaslarında exl aracılığınız kullansaydınız bunlar başınıza gelmezdi. Char artık gitmiş. Okan abi ne yapabilir?
C ChosenOne Kayıt 7 Kasım 2008 Mesajlar 1.341 Beğeniler 0 Şehir Christmas Party 13 Aralık 2008 #3 Wax Whine demiş ki: Char satış veya takaslarında exl aracılığınız kullansaydınız bunlar başınıza gelmezdi. Char artık gitmiş. Okan abi ne yapabilir? Daha fazla görüntüle... +1905 Umarim bir dahaki sefere daha dikkatli olursun.
Wax Whine demiş ki: Char satış veya takaslarında exl aracılığınız kullansaydınız bunlar başınıza gelmezdi. Char artık gitmiş. Okan abi ne yapabilir? Daha fazla görüntüle... +1905 Umarim bir dahaki sefere daha dikkatli olursun.
A Absence   Kayıt 29 Aralık 2007 Mesajlar 8.261 Beğeniler 1 13 Aralık 2008 #4 EXL Charın için yapabileceği birşey yok ancak charının calındığını kanıtlarsan Çalan hakkında birşeyler yapılabilir.
EXL Charın için yapabileceği birşey yok ancak charının calındığını kanıtlarsan Çalan hakkında birşeyler yapılabilir.
A Aresa Kayıt 25 Kasım 2007 Mesajlar 386 Beğeniler 0 13 Aralık 2008 #5 çarı kaptırmışsın geri gelmez.. konuyu nereye koyduğuna bakarmısın (Silkroad Private Server?)
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 13 Aralık 2008 #6 SiNoPLeEe demiş ki: bu adiye kimse güvenmesin güvendik verdik bu şerefsiz ise çaldı charımızı okan abi bi yardım edermisin Daha fazla görüntüle... işte çalıntı chardan bır hayır gelmez.Benim Charımı (SpyWaRe) caldılar senin eline geldi.sendende gitti.Yüce Rabbim Herkese Gününü Gösteriyor...
SiNoPLeEe demiş ki: bu adiye kimse güvenmesin güvendik verdik bu şerefsiz ise çaldı charımızı okan abi bi yardım edermisin Daha fazla görüntüle... işte çalıntı chardan bır hayır gelmez.Benim Charımı (SpyWaRe) caldılar senin eline geldi.sendende gitti.Yüce Rabbim Herkese Gününü Gösteriyor...
S SiNoPLeEe Kayıt 15 Kasım 2008 Mesajlar 508 Beğeniler 0 Şehir SRoKoLik 14 Aralık 2008 #7 geri aldım charı sorun yok n.p
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 14 Aralık 2008 #8 SiNoPLeEe demiş ki: geri aldım charı sorun yok n.p Daha fazla görüntüle... Kardes senınle gorusmek ıstıyorum bı msn adresını werırmısın ?
SiNoPLeEe demiş ki: geri aldım charı sorun yok n.p Daha fazla görüntüle... Kardes senınle gorusmek ıstıyorum bı msn adresını werırmısın ?
A Absence   Kayıt 29 Aralık 2007 Mesajlar 8.261 Beğeniler 1 14 Aralık 2008 #9 SiNoPLeEe demiş ki: geri aldım charı sorun yok n.p Daha fazla görüntüle... Hayırlı olsun Bidaha kimselere verme
SiNoPLeEe demiş ki: geri aldım charı sorun yok n.p Daha fazla görüntüle... Hayırlı olsun Bidaha kimselere verme