Arkadaşım kafamı buluyorsun benim yazımda virüstotal onaylı...Koy bakalım virüstotal tarama sonucunu ordaki kasperskyda onay verecekmi bilerekmi yapıyorsunuz farkındamı degilsiniz anlamıs degilim!!!
![]() |
Sana şöyle söyliyeyim beni bilen bilir bilmeyende elbet öğrenir.ThenD demiş ki:Herşey iyi güzelde linkte verdigin agbot ve kendi anlatımının oldugu dosyalar virüsdolu be kardeşim taratıp koysan keşke...
Use Atack Skills işaretlersen koydun skilleri kullanacaktır.speed05 demiş ki:Bütün Botu Cozdüm Fakat Giant/Champion lara Normal Attack Yapıyor Skill Kullanmıyor Bu Konuda Bir Cozumu Olan varmı?!..
benimde sorunum aynı lütfen yardımcı olun.oyuna da giremiyorumPunkyPenguin demiş ki:- Run SROR Hackshield i çalıştırarak oyunu açın.
Bu kısımda kalıyorum ben de . Dosyaları Silkroad-R'ın olduğu klasöre attım , ama şu hatayı alıyorum :
![]()
Ben Silkroad-R'ı D:ye kurdum ondan mı acaba ? Clienti bulamıyormuş .
bu seferde 3dk bir dc vermeye başladı anlamadım gittiberatad demiş ki:3-saaattten beri uğraşıyorum senn sayende oldu teşekkürler:)
Redd demiş ki:o verilen uyarı oyun kapalıdır uyarısırun sror hackshield kısmını detaylı incele derim
![]()