Kayıt
18 Temmuz 2007
Mesajlar
816
Beğeniler
0
Beyler 128mb ekran kartında hepsi lowda 512(ram) mb oynuyorum ama yinede oyunda veince devamlı dolu olduğundan......Hep dnen dnee ömür gidiyor rami arttorocam ama o zmna kadar biraz az kasmasını sağlayabilir msiniz?Sağa olun! extrabeer
 
Kayıt
8 Nisan 2007
Mesajlar
24
Beğeniler
0
parana kıycan :lol:

unutmaki herşeyin bir bedeli vardır. :lol:

oyun bir zevktir ve bedelini ödemelisin :lol: Razz :lol: Razz :lol: Razz :lol: Razz
 

pfffffff

Aileden
Kayıt
13 Mart 2007
Mesajlar
5.420
Beğeniler
0
ctrl+alt+del

işlemler sekmesi

sro_cliente sağ tıkla öncelik atadan en yükseklerden birine tıkla

işlemci ilk önce ona çalışsın extraokk
 
Kayıt
9 Mayıs 2007
Mesajlar
7
Beğeniler
0
kardeş bilgisayarın hızı baya değişio dene. Önce denetim masasına gir oradan sistem i bul ve tıkla. karşına çıkan pencerenin üstündeki yazıların arasında gelişmiş yazıo ona tıkla.orada performans yazıo. o performans yazan kutunun sağ tarafında ayarlar var ona tıkla.bir pencere açılcak. o pencerenin yine üstünde gelişmiş yazıo ona tıkla. çıkan sayfanın en altında Sanal Bellek yazıyor onun yanında da değiştir var. değiştire tıkla. orada Başlangıç boyutu ve En büyük boyut die 2 kutucuk var.Hard Disk inde ne kadar boş yer varsa onu o kadar yükseltebilirsin.ben kendi bilgisayarımda başlangıç boyutunu 4096 En büyük boyutu 8192 olarak ayarladım.(dahada yüksek yapabilirsin).sayılarını girdikten sonra ayarla ya tıkla. sonrada tamama bas. Sistemini yeniden başlatmanı istiyebilir.

NOT:bu işlem bilgisayarının hard disk inin (ne kadar ayarladıysan) ram olarak kullanılmasını sağlar.ayarladığın MB kadar hard disk in boş hafızasından düşülür.:)
 
Yukarı Alt