B bymud Kayıt 12 Ocak 2011 Mesajlar 6 Beğeniler 0 14 Ocak 2013 #1 Merhaba arkadaşlar iSroda Oyuna giriş yeri geliyor , id Yazıyorum ama Mouse Yada Tab tusu calısmıyor PW yazamıyorum lütfen yardım edinn :(
Merhaba arkadaşlar iSroda Oyuna giriş yeri geliyor , id Yazıyorum ama Mouse Yada Tab tusu calısmıyor PW yazamıyorum lütfen yardım edinn :(
B bymud Kayıt 12 Ocak 2011 Mesajlar 6 Beğeniler 0 14 Ocak 2013 #3 Kimse Yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
T TanerUNER   Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 3.431 Beğeniler 0 Şehir Bursa 15 Ocak 2013 #4 launcher daki ayarlar bölümünden windows mod'a geçir oyunu birde öyle dene
B bymud Kayıt 12 Ocak 2011 Mesajlar 6 Beğeniler 0 15 Ocak 2013 #5 Windows Mod'a nerden geçiş yapıcaz launcher da
T TanerUNER   Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 3.431 Beğeniler 0 Şehir Bursa 15 Ocak 2013 #6 bymud demiş ki: Windows Mod'a nerden geçiş yapıcaz launcher da Daha fazla görüntüle... elimde silkroad yok açıp bakamıcam ama tam ekran modu diye bakın ayarlar kısmına launcher da
bymud demiş ki: Windows Mod'a nerden geçiş yapıcaz launcher da Daha fazla görüntüle... elimde silkroad yok açıp bakamıcam ama tam ekran modu diye bakın ayarlar kısmına launcher da
B bymud Kayıt 12 Ocak 2011 Mesajlar 6 Beğeniler 0 15 Ocak 2013 #7 ayarlar modunda sadece goruntu ayarları var . Timeviewer'dan baglanıp yapabılrımısınız ?
T TanerUNER   Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 3.431 Beğeniler 0 Şehir Bursa 15 Ocak 2013 #8 bymud demiş ki: ayarlar modunda sadece goruntu ayarları var . Timeviewer'dan baglanıp yapabılrımısınız ? Daha fazla görüntüle... kullanmıyorum göremiyorsan zaten bende göremem başkalarının tavsiyelerini bekle şimdilik
bymud demiş ki: ayarlar modunda sadece goruntu ayarları var . Timeviewer'dan baglanıp yapabılrımısınız ? Daha fazla görüntüle... kullanmıyorum göremiyorsan zaten bende göremem başkalarının tavsiyelerini bekle şimdilik
B bymud Kayıt 12 Ocak 2011 Mesajlar 6 Beğeniler 0 15 Ocak 2013 #9 TanerUNER demiş ki: bymud demiş ki: ayarlar modunda sadece goruntu ayarları var . Timeviewer'dan baglanıp yapabılrımısınız ? Daha fazla görüntüle... kullanmıyorum göremiyorsan zaten bende göremem başkalarının tavsiyelerini bekle şimdilik Daha fazla görüntüle... Peki Tesekkur Ederim
TanerUNER demiş ki: bymud demiş ki: ayarlar modunda sadece goruntu ayarları var . Timeviewer'dan baglanıp yapabılrımısınız ? Daha fazla görüntüle... kullanmıyorum göremiyorsan zaten bende göremem başkalarının tavsiyelerini bekle şimdilik Daha fazla görüntüle... Peki Tesekkur Ederim
T TanerUNER   Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 3.431 Beğeniler 0 Şehir Bursa 15 Ocak 2013 #10 çözüm ürettik karşılığında trip aldık iyimi rica ederim