Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Vay iyi yakalamışsın :D Şu private serverları rahatsız edip yeni bir server açacaklarını düşünüyorum.

Yine aynı yeni sistemde açacaklar bence ama eski sistem açarlarsa EFSANE olur nese:
Bence aynı sistem limitini doldurdular ephesus aeolus ve xianda yeteri kadar limitleri doldu, bu sistemle.eğer aynı sistemle açarlarsa açmadan ölüceğini onlarda biliyor.çünkü ephesus ve aeolus hali ortada xian bir nebze daha iyi durumda.

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Öyle bir server gelirse ölümüne oynanır. Zaten böyle gereksiz face sayfalarını falan kapatmaya çalışana kadar 2-3 tane old sistem server açsa yine bitirecek private'leri ama işte başındakiler sıkıntılı heralde idrak edemiyolar..

Takımı
Besiktas
2006-2007 dönemleri gibi 80 cap oldschool bir server açsalar keşke,girmek için uğraşsak falan onu bile özledim.

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
2006-2007 dönemleri gibi 80 cap oldschool bir server açsalar keşke,girmek için uğraşsak falan onu bile özledim.

Aynen kodu girip entera bastıktan sonra monitöre bakmayip girmesi için totem yapsak . Bunu yapan tek ben değilimdir heralde :lol:

hocam ne serverler de oynadık, hani bi oyunu bitirirsin ya bir daha o oyunun zevkini ilk başta ki gibi alamazsın,
aynı öyle olur.. Eskiden gerçekten çok güzeldi hayallerini kurardık bi itemin.
Herşeyi elde ettikten sonra çok zor serverde ilk gün ki aşkla oynayacağımızı zannetmiyorum.

Takımı
Seçiniz...
Yine aynı yeni sistemde açacaklar bence ama eski sistem açarlarsa EFSANE olur nese:
Joymax Pvp topic'inde benim dediğim yere geliyoruz beyler, sesimi duydu. :bitch:
60 Cap'tan açsın old system only ch yardıralım işte.
Her şey old olmalı, gun powder görevini 3 sefer üst üste yaparken ilk görevi yapıp, poşetleri kasaya koymayı istiyorum ben. :curtain:

Yukarı Alt