Test_OBT yeni serverin habercisimi acaba.Kore saatine göre mesai bitince server listeden kalktı.
Dosyalar
-
29 KB Okunma: 665
istermisin old jop sistemli bir server açsınlar ortalık toz duman :)Vay iyi yakalamışsınŞu private serverları rahatsız edip yeni bir server açacaklarını düşünüyorum.
Yine aynı yeni sistemde açacaklar bence ama eski sistem açarlarsa EFSANE oluristermisin old jop sistemli bir server açsınlar ortalık toz duman :)
Bence aynı sistem limitini doldurdular ephesus aeolus ve xianda yeteri kadar limitleri doldu, bu sistemle.eğer aynı sistemle açarlarsa açmadan ölüceğini onlarda biliyor.çünkü ephesus ve aeolus hali ortada xian bir nebze daha iyi durumda.Yine aynı yeni sistemde açacaklar bence ama eski sistem açarlarsa EFSANE olur![]()
2006-2007 dönemleri gibi 80 cap oldschool bir server açsalar keşke,girmek için uğraşsak falan onu bile özledim.
hocam ne serverler de oynadık, hani bi oyunu bitirirsin ya bir daha o oyunun zevkini ilk başta ki gibi alamazsın,2006-2007 dönemleri gibi 80 cap oldschool bir server açsalar keşke,girmek için uğraşsak falan onu bile özledim.
Joymax Pvp topic'inde benim dediğim yere geliyoruz beyler, sesimi duydu.Yine aynı yeni sistemde açacaklar bence ama eski sistem açarlarsa EFSANE olur![]()