Merhaba Arkadaşlar..
Silkroada Girdikten 3-4 DK Sonra PC Komple Kapanıyor... Reset Atmıyor,Sanki Elektrikler Gitmiş Gibi Komple kapanıyor Aniden :|
Silkroad Dışında Başka Hiçbirşeyde Bu OLay Başıma Gelmedi. Cs,Gta San Andreas vb. Birkaç Oyun Oynadım Saatlerce ama O Zman Bir Problem Olmadı..Tek Sorun Silkroadda :|
Bunun Nedenini Bilen Varmıdır Acaba? Nedenini Bilmesenizde Tahmin Yürütebilirsiniz Gerçekten Çok Sevinirim
Silkroad Oynayamaz Hale Geldim,Sadece Clientless Moddayken Kasabiliyorum :|

Ayrıca; Makina 4 Çekirdek,4 GB Ram,2 GB Ekran Kartı Var.. Vede Alalı Daha 1 Hafta Olmadı,Fanlar vb. Çok Çok Temiz :cry: :cry:

CHaKaLL

Öğretiyorum
Çok garip.Makinanın özelliklerine göre böyle birşey olması mantıksız.Belki işlemci fanın yerine iyi oturmamıştır...(silkroad diğer oyunlara göre daha görselli olduğundan işlemcin sadece onda daha çok ısınıp kapanıyor olabilir)

CHaKaLL demiş ki:
Çok garip.Makinanın özelliklerine göre böyle birşey olması mantıksız.Belki işlemci fanın yerine iyi oturmamıştır...(silkroad diğer oyunlara göre daha görselli olduğundan işlemcin sadece onda daha çok ısınıp kapanıyor olabilir)
Büyük İhtimal Böyle Birşey var çünkü 3-4 Gün önce Fanların Birinden Herhangi Birşeye Sürtüyor Gibi Sesler Geliyordu..Daha SOnra Düzeldi fakat ardından bu problem ortaya çıktı :|

CHaKaLL

Öğretiyorum
oGReGo demiş ki:
CHaKaLL demiş ki:
Büyük İhtimal Böyle Birşey var çünkü 3-4 Gün önce Fanların Birinden Herhangi Birşeye Sürtüyor Gibi Sesler Geliyordu..Daha SOnra Düzeldi fakat ardından bu problem ortaya çıktı :|
Dediğim gibi fanları çıkar işlemcini iyice yerleştir fanlarını kontrol ederek bir daha tak derim

CHaKaLL demiş ki:
oGReGo demiş ki:
CHaKaLL demiş ki:
Dediğim gibi fanları çıkar işlemcini iyice yerleştir fanlarını kontrol ederek bir daha tak derim
Hocam Parçalardan fln pek anlamıyorum o yüzden yarın servise götürücem :beer:
Şuanlık Eski 512 Ram lik makina ile idare ediyorum,Bu Arada ilgin için teşekkürler :beer:

sorunu sadece silkroaddamı yapıyor yoksa başka ağır oyunlardada yapıyormu?
eğer o şekilde ise %85 cpu yada vga ısı sorunudur.fanını kontrol et oturmus olsun işlemciye

sorunu sadece silkroaddamı yapıyor yoksa başka ağır oyunlardada yapıyormu?
eğer o şekilde ise %85 cpu yada vga ısı sorunudur.fanını kontrol et oturmus olsun işlemciye

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sro açık pc kapanıyorsa, muhtemelen sorun yüksek ısı ve bios ayarları ; kuzum sen önce bios'a gir orada şu sıcaklıkta bilgisayarı kapat seçeneği var o ısı derecesini 5-10C yükselt, ardından kasanın kapağını aç sistem hava alsın şimdi dene bakalım sorun olacak mı ?

Ps : sistemin ısınıyorsa hem yazılımsal hemde donanımsal bakım lazım.

extraloob demiş ki:
sro açık pc kapanıyorsa, muhtemelen sorun yüksek ısı ve bios ayarları ; kuzum sen önce bios'a gir orada şu sıcaklıkta bilgisayarı kapat seçeneği var o ısı derecesini 5-10C yükselt, ardından kasanın kapağını aç sistem hava alsın şimdi dene bakalım sorun olacak mı ?

Ps : sistemin ısınıyorsa hem yazılımsal hemde donanımsal bakım lazım.
aynı problem bir arkadaşımın lsptopunda da var sorunun fasnlardan kaynaklandığını düşünmüorum aynı problem normal pcde de yaşadık bios ayarlarını nasıl yapacağımı anlatırsan sevinirim acil cevsap bekliyorum

Yukarı Alt