windows7 ultimate 32 bit işletim sistemi kullanıyorum silkroad 500 lerde başlayıp 700 lere kadar çıkıyor.xp deyken ise 350-400 aralığındaydı bunu düşürmenin bir yolu varmı?
Öncelikle Firefox işletim sistemini biraz kastıran bi internet tarayıcısı bunu biliyoruz. Eeee Clientle ne alaka dıyorsanız yaklaşık 100-150 adet firefox sayfası acın Görev yönetisini acın Client in 600 den bi anda 100-150 lere düştüğünü görün 1 gb ramli Pcde 4 karakter e nasıl girebiliyorum zannediyorsunuz
Öncelikle Firefox işletim sistemini biraz kastıran bi internet tarayıcısı bunu biliyoruz. Eeee Clientle ne alaka dıyorsanız yaklaşık 100-150 adet firefox sayfası acın Görev yönetisini acın Client in 600 den bi anda 100-150 lere düştüğünü görün 1 gb ramli Pcde 4 karakter e nasıl girebiliyorum zannediyorsunuz
silkroadın ram oranında ki artışının sebebi charın town yapması char town yaptığı anda ram kullanım oranı %40 oranında artıyor buna bir çözüm bulmak zor ben düzenli olarak towna giden charları relog yapıyorum bu şekilde ram şişmesini önlüyorum
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.