Kayıt
6 Mayıs 2010
Mesajlar
10
Beğeniler
0
Öncelikle oyunu download etmek icin http://www.silkroadonline.net adresine girmeniz ve register seceneginden oyuna üye olmanız gerekmektedir. Bundan sonra oyunu download edebilirsiniz.Oyun yaklaşık 500 mb’dir. Bu işlemlerden sonra oyunu yükleyin ve otomatik patchlerin cekilmesini bekleyin.Daha sonra oyuna siteden almış oldugunuz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
-Hangi Karakter Ne iş Yapar

Oyunda secebileceginiz 4 çeşit built vardır. Temel hatlarıyla Bow, Spear, Glavie ve Sword.

Bow:Bildiginiz okçu.Okçular uzaktan saldırı yapabilme avantajına sahiptirler. Bu yüzden rakibiniz size yaklaşana kadar işini
bitirebilirsiniz.

Spear:Yüksek critical a sahiptirler glavie silahları gibi 2 el kullanılırlar. Yakın mesafede attack yaparlar.

Glavie:Glavie sınıfı 2 el silahlardır. Bu silahlar yüksek ataga sahip olduklarında fire skilleriyle beraber kullanildiginda yüksek
damageler verebilmektedir.

Sword:Bu class ta sword ve blade ler bulunmaktadır. Sword kullananların kalkan kullanmak gibi bir avantajı vardır. Ama lvl 32 ye kadar sword class’ında ki oyuncular damage sorunu yaşarlar. Oyunu bilenlere gore yuksek levellerde sword cok avantajldır. (42+)

-Statları neye göre vermeli?

Oyunda str ve int olmak üzere 2 tane stat bulunmaktadır. Her level atladiginizda bunlara birer tane otomatik eklenmekte ve 3 tane de size bırakılmaktadır. Str hp nizi arttirirken int de attack powerinizin artmasini saglar.
-Kıyafetler

Garment:Magicial def. fazla physchal (boyle mi yazılıyodu Dil çıkaran ) def. azdır. Int’e verenler için uygundur. Ayrıca tüm seti toplandiginda karakterin hızını %20 arttir. Kosarken vs. fark edilebiliyor.
Protector:Bu giysiler oyunda statlarını dengeli dagitanlar icindir. Full seti %10 movement bonus vermektedir.Magicial def. fazla physchal def.leri dengelidir.

Armor:Oyunda str ye basan melee karakterlerin giymesi gereken kıyafetlerdir. Magicial def. fazla physchal def.leri fazladır. Ama herangi bir bonus vermezler.

Kısaca özetlersek; İnt karakterin giymesi gereken Garment, statları eşit karakterlerin giymesi gereken Protector, str karakterlerin giymesi gereken Armor olarak basitçe söylenebilir.

-Silahlar Ve Skiller

Str basan karakterlerin silahları Glavie ve Blade, int basan karakterlerin silahları Spear, Sword ve Bow, eşit basan karakterlerde int silahlarıyla daha iyi damage verirler. Tabi farklı ve güzel kombinasyonlarda yapılabilir. Kahkaha

-Skiller

Oyunda skiller 2 kategori altında toplanıyor. Mastery of Weapon Technique ve Mastery of Force Technique… Bunlardan bir tanesi kullandiginiz silahın kendine özel skilleri (Mastery of Force Weapon) diğeri de ateş, buz, ligtning force power; yani Mastery of Force Technique skilleridir.


Alıntıdır. :byes:
 
Yukarı Alt