EliteTurk

Aileden

Evet arkadaşlar pk2 ile araştırmalarım sonucu buldugum verileri sizlerle paylaşmak istiyorum..Bildiginiz gibi 95 Lvl de yeni bi görevle başlıyan nick lerinizin önüne ünvan kazandıran sarı nick ler 120 Lvl e kadar ayrı ünvanlar veriyor, bunlar aşagıdaki gibi olucaktır ve kesinlikle aklımdan uydurdugum şeyler deyil araştırmam sonucu ortaya çıkan bi konu dur..

China

-Captain Lvl 95
-General Lvl 100
-Senior General Lvl 105
-Chief General Lvl 110
-Vice General Lord Lvl 115
-General Lord 120

Europa

-Knight Lvl 95
-Baronet Lvl 100
-Baron Lvl 105
-Count Lvl 110
-Marquis Lvl 115
-Duke Lvl 120

Umarım faydalı olmuştur.. 8)

Edit By LegendMaster

Eu ların nicki daha hoş duruyor sanki...

Bu arada nickin uzun olacak sonra Vice General Lord olacan ve guıld isim ve grant name de uzun olacak + deputy commander fortress war yazısı olacak cok şekil olur baya :D :P

EliteTurk

Aileden
Pride demiş ki:
Eu ların nicki daha hoş duruyor sanki...

Bu arada nickin uzun olacak sonra Vice General Lord olacan ve guıld isim ve grant name de uzun olacak + deputy commander fortress war yazısı olacak cok şekil olur baya :D :P
115 Lvl i görürsek 120 Lvl in zerk görevini yapmazsın öle kalır + Deputy Commander at Forest War la yakışır nick..bu arada Europan charların ki kısa oldugu için Chinese lerinki şekil görünücek yoksa ikisinin anlamlarıda güzel :D :thumbsup:

EliteTurk

Aileden
speedo1421 demiş ki:
Wow Sprmis Ama Eu Ları Baştan Savma Yapmışlar
Teşekkür ederim evet şimdiye kadar karşılaştıgım tepkiler genelde aynı ama benim için iyi oldu Force Bow kullanıyorum yakında General olucak .. :curtain:

ben yapmadım o gorevı yapmıyacamda yuksek lvl oldugumun bılınmesı bence avantaj degıl dezavantaj

İki kelimeli olması biraz saçma olmuş.
Tek kelime daha güzel. Captain ve General gibi.

Yukarı Alt