Arkadaşlar,

Oyuna özlem sonucu tekrardan başladım. Baya bir değişmiş. Xian serverındayım ve baştan sona kadar geldiğim levellerdeki görevleri oyun içerisinde nerede hangi görev var görebilir miyim? Ya da böyle bir listeyi içeren konu var mı?

Outpostlar var her şehirde oradaki görevleri bitirerek diğer outpostlara geçiyorsun.Haritadan görebilirsin outpost yerlerini ilk olarak Jangan'dan başlıyor.
Silkroad Online Bilgi Arşivi bu bölümde outpost görevlerinin yapılış videoları var inceleyebilirsin.
Haritada nerede kalıyor tam olarak. Benim oyun Türkçe birde.. Tek tek NPC'leri gezmek gerekmiyor yani değil mi?

Arkadaşlar,

Oyuna özlem sonucu tekrardan başladım. Baya bir değişmiş. Xian serverındayım ve baştan sona kadar geldiğim levellerdeki görevleri oyun içerisinde nerede hangi görev var görebilir miyim? Ya da böyle bir listeyi içeren konu var mı?
Görevleri görmek için oyun içerisinde H tuşuna bas oradan görev sekmesine gel ve leveline uygun şehiri seç örneğin jangan bölgesindeki görevlere bakacaksın oradan liste haline ilerleyebilirsin, istersen de görev hakkında bilgi edinmek için çektiğim görev videolarına bakabilirsin sırası ile..

Yukarı Alt