- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme:
hayır ben indirme linki demiyorum install enabler diye bi program var bu programla indirme linkine gerek kalmıyor onunla yükleyince yenileniyor zaten yardımcı olursanız sevinirimextraloob demiş ki:1265 kurmalısınız. şu topicte linki var ; viewtopic.php?f=5&t=204358
benim yazdığıma diyosan aslında karışık deil eğer legendi indirmek istemiosan bu programı açıosun ordan dosya seçme bölmü çıkıyor silkroadın eski kurma dosyasına ayarlayınca yenisini açıyor onu yklüyor.hunterumit demiş ki:karışık bi sistem:S
yhoq battle arena girşi fln diormResta demiş ki:benim yazdığıma diyosan aslında karışık deil eğer legendi indirmek istemiosan bu programı açıosun ordan dosya seçme bölmü çıkıyor silkroadın eski kurma dosyasına ayarlayınca yenisini açıyor onu yklüyor.hunterumit demiş ki:karışık bi sistem:S
hatta googlea "sro install enabler" yaz ordan 8nci başlığa gir orda daha açıklayıcı yani sroyu tekrar indrmeye gerek bile kalmıyor
aynenBaZinGa demiş ki:ne battle arena işini ne de ghost etkinliği işini çözemedim. başvuru saatleri sitesinde yayınlanmış ama o sürede gidiyorum yine de kabul etmiyor. ayrıca bissürü soket gelmiş, coinle takı alma falan gelmiş. sro eski basitliğinden uzaklaştı bizde eski basit haline alıştık karmaşık geliyor şimdi![]()