Evet ArkadaşLar,Sro indirmediqimde Russian Silkroad Oynuyordum ve Pazar qünü SiLkroaddı indirdim ve Loader buLamadım ! ve Russian SiLkroaddaki bota qiriŞteki Loaderi SiLkroad onLinede bir deneyim bLki oLur dedim ve caLıstı !

HackShield Klosörünü ismini değiştir öle dene birazda olsa ban ihtimali azalır

Evet Şimdi baŞLıyorum...

Ne İşe Yarar:

Çift Char - Çift Client Açmanızı Sağlar..

Ban Riski: Artık Her Programda Olduğu Gibi Bunda da Elbette Vardır..
Kullanımı:

1. Adım: Aşağıdaki Linklerden EdxLoader'ı İndirin..

2. Adım: Rar Dosyasına Sağ Tıklayıp Buraya Çıkar'ı Tıklayın..

3. Adım: Klasörün İçine Girin Bütün Dosyaları Kopyalayın..

4. Adım: Kopyaladığınız Dosyaları Silkroad Klasörünün İçine Yapıştırın..

Burdan Sonraki Adımlar 1 Kerelik Yapılacak..

5. Adım: edxSilkroadLoader.exe'ı Çalıştırın..

6. Adım: Add Butonuna Basarak Silkroad.exe'yi Seçin..

7. Adım: Gelen Menüde Silkroad Üstüne Tıklayın..

8. Adım: Launch Butonuna Basın ve Karşınıza Gelen Ekrandan Gördüklerinizi İşaretleyip Start'a Basın..Her Start'a Bastığınızda Yeni Client Açar..Oyuna Girdikten Sonra edxLoader'ı Kapatabilirsiniz..

Daha Sonra Çift Char Açmak İsterseniz Tekrar edxLoader'ı Çift Tıklayın,Gelen Menüde Launch'a Basıp ve Start'a Basmanız Yeterli..Yukardaki İşlemleri Yapmanıza Gerek yok..

edxLoader DownLoad:

Link:
Download
http://rapidshare.com/files/366465461/edxSilkroadLoader_Beta3.rar.html
Download

Alternatif:
Download
http://hotfile.com/dl/33937903/310c1ce/edxSilkroadLoader_Beta3.rar.html
Download

Virüs Tarama Sonuçları: http://www.virustotal.com/tr/analisis/74787453fe4c6190c3ec7f45a012e3944bb773768a913610b0e79ccb2d8e5c20-1265291970

Herşeyde oldugu gibi bundada banlanma şansı vardır.Lütfen Banlanma varmı diye Sormayın! Hafifde olsa kurtulmak için SilkErrSender.exe adını degiştirin istediginizi koyun ^^

Bende olmuyor neden acaba Account ve şifreyi giriyorum sorun yok giriyor tam çarı seçiyorum başlat biyorum oyun yüklenme yeri doluyor oyun tamamen kapanıyor Acaba o işaretlemelerden seçmemem gereken yerler mi var yardımcı olursanız sevinirim

şu aşamalarda bunları denemeseniz iyi olur sonucta hackshield yenilendi böyle basit bişey olsa sbot bunu yapardı. adamlar hackshield yakalamasın diye çaba veriyor 3 4 gün sabredin gerekirse sonra baktınız olmuyor alternatiflere yönelin

altanyunus demiş ki:
şu aşamalarda bunları denemeseniz iyi olur sonucta hackshield yenilendi böyle basit bişey olsa sbot bunu yapardı. adamlar hackshield yakalamasın diye çaba veriyor 3 4 gün sabredin gerekirse sonra baktınız olmuyor alternatiflere yönelin
:thumbsup:

oktayfun404 demiş ki:
Bende olmuyor neden acaba Account ve şifreyi giriyorum sorun yok giriyor tam çarı seçiyorum başlat biyorum oyun yüklenme yeri doluyor oyun tamamen kapanıyor Acaba o işaretlemelerden seçmemem gereken yerler mi var yardımcı olursanız sevinirim
Hack Shiled Dosyasını Sil...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
çalışan loader yok, bu tarz hiçbir yazılımı kullanamyın kullanırsanızda banlanmaya charınızın hacklenmesine hazırlıklı olun.

C_Vitamine demiş ki:
oktayfun404 demiş ki:
çok sağol arkadaşım o dosyayı sildiğimde edxloader da sroking de çalışıyor Yanlız yinede hackshield dosyasının yedeğini biryere aldm çünkü updatelerde tekrar ekleyeceğim sorun oluyor yoksa update tamamlanmayabiliyor Çok teşekkürler yardımcı oldunuz çalışıyor
++++++++ rep Emeğe Saygı

oktayfun404 demiş ki:
C_Vitamine demiş ki:
oktayfun404 demiş ki:
çok sağol arkadaşım o dosyayı sildiğimde edxloader da sroking de çalışıyor Yanlız yinede hackshield dosyasının yedeğini biryere aldm çünkü updatelerde tekrar ekleyeceğim sorun oluyor yoksa update tamamlanmayabiliyor Çok teşekkürler yardımcı oldunuz çalışıyor
++++++++ rep Emeğe Saygı
Ne demek :headbang: :beer:

Saten bende belirttim bi yerde kopyası kalsın ^^

C_Vitamine demiş ki:
extraloob demiş ki:
çalışan loader yok, bu tarz hiçbir yazılımı kullanamyın kullanırsanızda banlanmaya charınızın hacklenmesine hazırlıklı olun.
Denemesi Bedava Virüs Sonucları var !
kardeş denemesi bedava diyorsunda 1-HackShield dosyalarını Silmek Tehlikeli 2-EdxLoaderin Opcodeleri Eski Bu loaderden Ban yeme olasılığı çok yüksek yinede eline emeğine sağlık

kasaga demiş ki:
C_Vitamine demiş ki:
extraloob demiş ki:
Denemesi Bedava Virüs Sonucları var !
kardeş denemesi bedava diyorsunda 1-HackShield dosyalarını Silmek Tehlikeli 2-EdxLoaderin Opcodeleri Eski Bu loaderden Ban yeme olasılığı çok yüksek yinede eline emeğine sağlık
Ben banLanmak yok demiyorum saten !
BazıLarında HackShield İzin vermiyor bazen izin veriyor onun için dedim !

Yukarı Alt