bence arap ırkı diye ırk olmayacak sadece harita açılacak umarım böyle olmaz hadi hayırlısı :D

Takımı
Besiktas
UnDeFeateD demiş ki:
bence arap ırkı diye ırk olmayacak sadece harita açılacak umarım böyle olmaz hadi hayırlısı :D
Hiç sanmıyorum haritadan ibaret olacağını

videoyu izledim ve anladım adam 121 lwl yapmış charı yeni sehre demekki 121 + charlar giriyo buda 130 capın geldiği kesin ama arap ırkın geleçeği kesin deyil joymax yine bence cap getirip oyunun daha ilerleyen zamanlarında arap ırkını çıkarabilir ™

Takımı
Besiktas
Oyunu indirdim baktımda görünürde arap ırkı haritası ile ilgili bişey yok şu an

UnDeFeateD demiş ki:
şuan toplanan bütün bilgiler sadece harita(unique-mobs) acılacagını gösteriyor ama ilerdeki günlerde neler degisir bilemeyiz :)

Youtube den bakacak olursanız millet sorup duruyor arap ırkı ?? diye adam cevaplıyor, yeni ırk yok diyor http://silkroadsecrets.blogspot.com/ inceleyecek olursanız bağdat şehri 121-125 cap arası olacak yani 130 cap gelmeyecek ve üstelik euya yeni skiller gelicek wizzarda-warriora

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
star01 demiş ki:
Youtube den bakacak olursanız millet sorup duruyor arap ırkı ?? diye adam cevaplıyor, yeni ırk yok diyor http://silkroadsecrets.blogspot.com/ inceleyecek olursanız bağdat şehri 121-125 cap arası olacak yani 130 cap gelmeyecek ve üstelik euya yeni skiller gelicek wizzarda-warriora
Wizz'de bos kitap kalmadi up gelir sadece atak skillerinde. pasif aktif bufflar gelirse gelir

Takımı
Seçiniz...
Valla ilk bi private serverda görünce arap ırkını şaşırdım ama gayet başarılı bu videodan sonra player sayısı 2 katına cıkmıstır dıye dusunuyorum

@wax: yeni kitap dedigin nedir ki hemen bi stun daha eklerler de.. Nasil bi skill koyacaklar cok merak ediyorum..

Takımı
Seçiniz...
UnDeFeateD demiş ki:
@wax: yeni kitap dedigin nedir ki hemen bi stun daha eklerler de.. Nasil bi skill koyacaklar cok merak ediyorum..
aynen nasıl bi skill olucak merak edıyorum ve son videolardan sonra bu arap ırkı skıllerını ve silahlarını merak etmeye basladım o.O

aynen skil sayfasını genişletirler olur biter :) benim düşüncem yeni life gelebilir warriora yeni DD gelebilir

Yukarı Alt