Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Crap zorla başlatacaklar myth'erevver4647 demiş ki:
Hiç sanmıyorum haritadan ibaret olacağınıUnDeFeateD demiş ki:bence arap ırkı diye ırk olmayacak sadece harita açılacak umarım böyle olmaz hadi hayırlısı![]()
bende denedim hiçbişey yok aynenDuygusuzz demiş ki:Oyunu indirdim baktımda görünürde arap ırkı haritası ile ilgili bişey yok şu an
şuan toplanan bütün bilgiler sadece harita(unique-mobs) acılacagını gösteriyor ama ilerdeki günlerde neler degisir bilemeyiz :)UnDeFeateD demiş ki:bence arap ırkı diye ırk olmayacak sadece harita açılacak umarım böyle olmaz hadi hayırlısı![]()
Wizz'de bos kitap kalmadi up gelir sadece atak skillerinde. pasif aktif bufflar gelirse gelirstar01 demiş ki:Youtube den bakacak olursanız millet sorup duruyor arap ırkı ?? diye adam cevaplıyor, yeni ırk yok diyor http://silkroadsecrets.blogspot.com/ inceleyecek olursanız bağdat şehri 121-125 cap arası olacak yani 130 cap gelmeyecek ve üstelik euya yeni skiller gelicek wizzarda-warriora
aynen nasıl bi skill olucak merak edıyorum ve son videolardan sonra bu arap ırkı skıllerını ve silahlarını merak etmeye basladım o.OUnDeFeateD demiş ki:@wax: yeni kitap dedigin nedir ki hemen bi stun daha eklerler de.. Nasil bi skill koyacaklar cok merak ediyorum..
Sutun olayini dusunmedim ki ben hic guzel fikirUnDeFeateD demiş ki:@wax: yeni kitap dedigin nedir ki hemen bi stun daha eklerler de.. Nasil bi skill koyacaklar cok merak ediyorum..