mercury de oynuyorum şu an mezun ettiğim kişi sayısı 43 ama 1505 puanım var honor buff gelmedi. listede 35 ve 36 mezun veren kişiler var. 36*39 =1404 puan eder 100 puan öndeyim fakat son mezunu 2 gün önce gece 2 de verdim buff gelmedi Acama bilen birileri yardımcı olabilirmi...

CarlioNe demiş ki:
listede güncellenmiş neden puanım yettiği halde listeye giremiyorum
Mezun sayın onlardan yüksek olabilir ama önemli olan honor puan dır listede düzenlendiğine göre ve herhangı bir bug da yok şuan içi demek ki puanın yeterlı değil.

ya listedeki en düşük kişi 33 mezun vermiş
33x39 = 1287 puanı var maxsimum
benim puanım 1505

Merhaba arkadaslar size acıklamasını yapayım
ister 39 lwl da alın 40 ta mezun edin isterseniz 1-den 40 a kadar kasın farketmez.
Mezun olurken karşınıza secenekler cıkar mezun olan kişi bunların içinden istediğini seçer bi seçenek vardır ki mezun olan kişi o seçeneğe tıklarsa %50 exp kazanır eğer diğer seçeneğe tıklarsa size honor puan ı verir.Yani sizin honor puan alabilmeniz için o kişinin %50 exp i reddetip size honor puan kazandıran seçeneğe tıklaması lazım.

nOt: çoğu kişi %50 exp in karına bakıyor :)

asdw123 demiş ki:
Merhaba arkadaslar size acıklamasını yapayım
ister 39 lwl da alın 40 ta mezun edin isterseniz 1-den 40 a kadar kasın farketmez.
Mezun olurken karşınıza secenekler cıkar mezun olan kişi bunların içinden istediğini seçer bi seçenek vardır ki mezun olan kişi o seçeneğe tıklarsa %50 exp kazanır eğer diğer seçeneğe tıklarsa size honor puan ı verir.Yani sizin honor puan alabilmeniz için o kişinin %50 exp i reddetip size honor puan kazandıran seçeneğe tıklaması lazım.

nOt: çoğu kişi %50 exp in karına bakıyor :)
Yanlış biliyorsun mezun olurduktan sonra zaten biriken xpler geliyor bunlarda yaklasık 2m civarı ve nerdeyse 41 lvl yapacak kadar exp gelir. Tabi mezun oldukdan sonra 4 secenek geliyor ve orda en soldakini işaretlemen lazım belki burda bir eksikliğin var.

Yanlışım olabilir fakat 1.seçeneği tıklayımca %50 civarı exp geliyor 3.seçeneği tıklarsa mezun olcak kişi acedemy başkanına honor point gidiyor.

Hangi seçeneği tıklarsa tıklasın academi masterına honor puanı gider ayrıca mezun olan tarafta % 48 exini alır.O 5 seçeneğin tek bir işlevi vardır o da averajı belirlemek. Yani aynı mezun ve aynı honor puanına sahip kişiler arasında alt üst ilişkisi müşteri memnuniyetine göre belirleniyor. Onlarda aynı ise sanırım sonra mezun eden öncekinin önüne geçiyor. Arkadaşın o puana rağmen listeye girememesi gibi bir durumda söz konusu olamaz liste güncellendikten sonra girmiş olması lazım...

yazdım bakalım en kısa zamanda sorunu düzeltme yapacağız diye mail geldi inş. olur 2 mezun daha verdim ama hala gelmedi

Senin şuan ilk 40 içersinde olman gerekiyor 3. 4. sayfaya bakmayı dene eminim oralarda biyerlerdesindir :)

Yukarı Alt