Arkadaşlar artık sıkıldım valla 5 seneden beri silkroad oynamıyorum.Özlemişim 3 hafta önce başlıyayım dedim.JoySro ile başladım adamlar çok ilerlemiş yetişmem mümkün değildi.1 hafta takıldım bıraktım.HitSro ya geçtim 1 hafta oynadım edit satışı varmış adam 250 TL veriyor +16 item alıyor tek atıyor :) Onuda bıraktık.Buradan birisi konu açmış altına kötü yorumlamışlardı ben dedim öyle olmaz böyle olma başladık xisro sroya iyi ortam kurdum on numara setimi düzdüm serverda bir sürü sıkıntı çıktı herkes bıraktı şuan server kapandı kapanıcak onuda bıraktım.Yani elimi nereye atsam hep bir sıkıntı çıktı summer4: Şimdi düzgün bir server bakıyorum oynıyacak varsa beraber bakalım başlıyalım.Bulamadım bırakıyorum sroyu falan league of legends e geri dönüyorum onuda arada sırada oynarım :thumbsup:

Era Silkroad beklerim :D

bütün sunucular düzensiz ve rahat çalışıyorlar 4 gündür bir oyun açacaklar
günlerdir boş boş clienti indirip test ediyoruz istediğimiz hiç birşey yok hazır database
ixsro bi sunucu şirketi 1 haftadır ofis telefonlarını açmıyorlar telefonlara bakmıyorlar site işlem görmüyor
sanırım battılar.

Kalkandelen

Bilgiliyim
Takımı
Besiktas
bende özledim silkroad'ı ya napsak çözemedim orjinalini mi oynasak :think:

normal sroya baslıcak varsa yardımcı olurum Taurus serverinde Warranty pm atın kasarık char bastan 4-5 kişi olursa 7/24

Bu mesaj kaankarlar1 rumuzlu uyeden alinti yapildi
kaankarlar1 demiş ki:
Bu serverın tanıtımı forumda yasaktır. ya beklerim. Ben ordayım gayet iyi 20 gün oldu açılalı. Bu serverın tanıtımı forumda yasaktır..tk
Neyin kafasını yaşıyorsun 8O

Takımı
Besiktas
sitede yazdığı server yasaklılar listesinde sistem link'i o hale getiriyor :D

2 yıl kadar aralıksız Bsilkroad oynamıştım, ortam gayet güzeldi ama yönetim yenilik konusunda sürekli pasif kalmaktaydı ve hala öyle gözükmekte fakat yönetimin oyunculara karşı tutumu her zaman aynıydı. Bu yüzden silkroad'ı bırakmadan önce başka bir private server tercih etmemiştim.

Biz kaliteli bir oyun oynamak istiyoruz derseniz tavsiye ederim ama dediğim gibi yenilik konusunda bir şey beklemeyin.

www.bsilkroad.com (110 Cap)
www.csilkroad.com (80 Cap)

Yukarı Alt