4 Kasım 1992'de fenerbahçe - Sigma Olomouc'a 1-7 gibi bir skorla yenilmiştir ve aynı gün Galatasaray SK,Frankfurt'u 1-0'la geçmiştir

Goller:
10. dk: hanus, 12.dk. kerbr, 34.dk. barborik, 39.dk. aykut kocaman 49. marosi, 76.dk kabyl, 79.dk. vad'ura, 90.dk. hanus

http://video.ekolay.net/detay.asp?vid=55000000000011495&cid=40000000000017068

Tek bir bayrağı oldugu oda klüp binasında asılı durdugu söylenen Sigma Olomouc,Olomouc şehrinde kurulan bir Çek futbol kulübüdür. 1919'da kurulan bu kulüp maçlarını 12.072 kapasiteli Andrův Stadyumu'nda oynamaktadır.

NOT: ''BÜYÜK TAKIMLAR ALDIĞI KUPALARLA ÖVÜNÜR,KÜÇÜK TAKIMLAR İSE BÜYÜK TAKIMLARI YENMELERİYLE ÖVÜNÜR''
MİCHAEL PLATİNİ
AVRUPA FUTBOL FEDERASYONLARI BİRLİĞİ BAŞKANI

Kod:
Republic of Eziks...  :)

Neden unutturmayalım bu sonuçta başka bir ülkeye karşı alınmış bir utanç bu tür maçlarda tüm ülke bir olur türk takımını destekler..Galatasaray'lıyım ama avrupa maçlarında Fb'yi desteklemiyorum değil.

Ahh azize vahh azize bu yılda gitti paraların avrupadan bişey yapamıcak takımda bile umut yok açıklamalara bakılırsa bari ligi 3-4. kapatabilse :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Fre3sTyLe demiş ki:
7-1 6-0'dan iyi bir sonuş.Hiç değilse şeref sayımızı atmışız :P

kağıtlarda yazanlara tarih diyorsan osmanlıda dünyanın %60ına sahipmiş ben görmedikten sonra neyleyim tarihi ama 6-0ı statda gözlerimle gördüm hayatımın en güzel seksiydi tam 90 dakika sürdü 8)

ooo adminim orda dur :D koskoca tarih yazıyo osmanlı devletinin dünya topraklarının yarısından fazlasına sahip olduğunu :D

extraloob demiş ki:
Fre3sTyLe demiş ki:
7-1 6-0'dan iyi bir sonuş.Hiç değilse şeref sayımızı atmışız :P

kağıtlarda yazanlara tarih diyorsan osmanlıda dünyanın %60ına sahipmiş ben görmedikten sonra neyleyim tarihi ama 6-0ı statda gözlerimle gördüm hayatımın en güzel seksiydi tam 90 dakika sürdü 8)

Biz görmedik ama duydukça ve aklıma geldikçe 90 dk zevke gelmiş gibi oluyorum 8)
7-0 :headbang:

Siz Gs Fan Club müsünüz yoksa Anti FB Fan Clubmüsünüz?Anca Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsunuz.Fan Clubünüzün ismini değiştirelim bence.

HeYeCaN_YoK demiş ki:
Siz Gs Fan Club müsünüz yoksa Anti FB Fan Clubmüsünüz?Anca Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsunuz.Fan Clubünüzün ismini değiştirelim bence.
Lafı ağzımdan aldın.Ben bir Galatasaraylı olarak utandım şu davranışlarınızdan.Sadece bu olay için değil.Beşiktaş 8-0 yenildi herkes dalga geçiyor yenildi diye.Siz sanıyormusunuz ki adamlar evlerinde Beşiktaş'ı yendik diyecekler.Adamlar Türkleri yendik diyecekler.Oyuna gelince işiniz gücünüz Türk kardeşliği.Reel hayatta Türklükle alakanız yok.Yazık...

Quensis demiş ki:
HeYeCaN_YoK demiş ki:
Lafı ağzımdan aldın.Ben bir Galatasaraylı olarak utandım şu davranışlarınızdan.Sadece bu olay için değil.Beşiktaş 8-0 yenildi herkes dalga geçiyor yenildi diye.Siz sanıyormusunuz ki adamlar evlerinde Beşiktaş'ı yendik diyecekler.Adamlar Türkleri yendik diyecekler.Oyuna gelince işiniz gücünüz Türk kardeşliği.Reel hayatta Türklükle alakanız yok.Yazık...
:thumbsup: Birbirimize destek olacağımıza köstek oluyoruz :coffee:

Yukarı Alt