P PwneD Kayıt 2 Aralık 2008 Mesajlar 659 Beğeniler 0 Şehir Jolly Joker. 14 Ekim 2010 #41 T0XlC demiş ki: PwneD demiş ki: ingilizcede büyük İ yoktur hacım Daha fazla görüntüle... Büyük i değil o, ters ünlem Daha fazla görüntüle... ~ Show Your Level İn Petra ~ Daha fazla görüntüle...
T0XlC demiş ki: PwneD demiş ki: ingilizcede büyük İ yoktur hacım Daha fazla görüntüle... Büyük i değil o, ters ünlem Daha fazla görüntüle... ~ Show Your Level İn Petra ~ Daha fazla görüntüle...
E Extrowe Kayıt 17 Haziran 2010 Mesajlar 4.517 Beğeniler 1 Şehir Değişken 14 Ekim 2010 #42 PwneD demiş ki: T0XlC demiş ki: PwneD demiş ki: ingilizcede büyük İ yoktur hacım Daha fazla görüntüle... Büyük i değil o, ters ünlem Daha fazla görüntüle... ~ Show Your Level İn Petra ~ Daha fazla görüntüle... Daha fazla görüntüle... Yanlış yazmışım arkadaşlar kusura bakmayın düzelttim. Ps:Konuyu gördüm o günler aklıma geldi ne günlerdi be
PwneD demiş ki: T0XlC demiş ki: PwneD demiş ki: ingilizcede büyük İ yoktur hacım Daha fazla görüntüle... Büyük i değil o, ters ünlem Daha fazla görüntüle... ~ Show Your Level İn Petra ~ Daha fazla görüntüle... Daha fazla görüntüle... Yanlış yazmışım arkadaşlar kusura bakmayın düzelttim. Ps:Konuyu gördüm o günler aklıma geldi ne günlerdi be
M mrtcnt Kayıt 22 Haziran 2008 Mesajlar 684 Beğeniler 0 Şehir Konum 18 Ağustos 2011 #43 Bence konu sabitlikten çıkarılmalı 10 aydır mesaj yok. Gerçi sitede sabitlikten çıkan konu görmedim ama
Bence konu sabitlikten çıkarılmalı 10 aydır mesaj yok. Gerçi sitede sabitlikten çıkan konu görmedim ama