B barbarianozzy Kayıt 1 Ocak 2010 Mesajlar 128 Beğeniler 0 5 Şubat 2011 #1 Pek fazla konu açılmıyor burada, arasıra bi hareketlenme yapalım... - Resim Silinmiş. Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
P PhonyKing. Öğretiyorum Kayıt 15 Şubat 2009 Mesajlar 587 Beğeniler 0 Şehir Kocaeli/Körfez 9 Şubat 2011 #2 bende ufak tefek uniqler kesiyorum ama upload etmeye üşeniyorum Bro bişey dicem sana satılık çar varmı elinde şuan 76+ ? site içi mesaj at
bende ufak tefek uniqler kesiyorum ama upload etmeye üşeniyorum Bro bişey dicem sana satılık çar varmı elinde şuan 76+ ? site içi mesaj at
Rebellen Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 4.864 Beğeniler 88 9 Şubat 2011 #3 zor olmuyormu rusça oynamak ?
P PhonyKing. Öğretiyorum Kayıt 15 Şubat 2009 Mesajlar 587 Beğeniler 0 Şehir Kocaeli/Körfez 9 Şubat 2011 #4 İngilizce media.pk sıda var
B barbarianozzy Kayıt 1 Ocak 2010 Mesajlar 128 Beğeniler 0 9 Şubat 2011 #5 PhonyKing. demiş ki: bende ufak tefek uniqler kesiyorum ama upload etmeye üşeniyorum Bro bişey dicem sana satılık çar varmı elinde şuan 76+ ? site içi mesaj at Daha fazla görüntüle... elimde var ama satılık değil :) Triptonic demiş ki: zor olmuyormu rusça oynamak ? Daha fazla görüntüle... "[Nimfi] ubivaet Demona Shaytana s gorı Rok" :) ilk başlarda zordu ama şimdi rusça alfabesini söktüm biraz
PhonyKing. demiş ki: bende ufak tefek uniqler kesiyorum ama upload etmeye üşeniyorum Bro bişey dicem sana satılık çar varmı elinde şuan 76+ ? site içi mesaj at Daha fazla görüntüle... elimde var ama satılık değil :) Triptonic demiş ki: zor olmuyormu rusça oynamak ? Daha fazla görüntüle... "[Nimfi] ubivaet Demona Shaytana s gorı Rok" :) ilk başlarda zordu ama şimdi rusça alfabesini söktüm biraz