ARkdaşlar BEnde Pirivate SErver KURMAK istiom BUrda Dİyonuz.
5 kişi filan oynarsınız denio
ben 5 -10-30 kişiliğide Razıyım
SİZ bana NApcam Anlatın Hemen YApcam
elimde Mazleme OLRak şu an===
1) TÜrkçe HAMhaci
2)SRO_CLİENT version 1.150 (1.154 değil)
3)SRemu TÜrkçe
4) İTem -Transport - Uqine .... vb liste
5) NE GEREKLİ BAŞka
BURda konu altında ve ÖZel pm lütfen
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Arkadalar Öle Dİyoz HEp Server Kurcaz AMA joymax DAva ÇArasa Dİye fialn EVEt açarsalar NAnayı yeriz Peki BÖle Bİşe yaparsak OYunda Mesela Bazı KArakterler İn değiştiriz MEsela SAde Erkek Olur
İTem olarak = SOS - Ve Normal İtem olur (++) olmasın
Sİlkroada Da Sİlkleri SAtsak iyi olur Ozmn Bİşe demezler gem ECsrodaki gibi SİLK LE ALINAN ŞEYLEr SAtılıo SEN gm Oldunmu SİLk beleş SENde Ozmn SİLK atmazsın SANA banka hesabına para yollarlar SENde İTem PAzarı kurarsın Bİ bölgede ONunu için 3 kişi çalışır HEM para alırız HEMde Sİlk satarız.(iyi Fikir DEmi)
Cnvrlarda Bİraz değişiklik LVL lerde 1,5 (buçuk LVl) gibi Şeyler olsun tam olur.
YAni bi Newi OYunda Bİ kaç Değişiklikle Oyun SAde senin TAsarımın olur .
VE SERVER açmak için PARa fialn LAzım diyosunuz onuda BÖle yapraız Bİ kaç site topalnır Yapar.
Ve Bİzde DEstek için BUrdaki reklamlara Tıklarız SİTe para kazanır.(yasak sa Edit PLS)
___________________________________________+++++____REP İSTERİM
5 kişi filan oynarsınız denio
ben 5 -10-30 kişiliğide Razıyım
SİZ bana NApcam Anlatın Hemen YApcam
elimde Mazleme OLRak şu an===
1) TÜrkçe HAMhaci
2)SRO_CLİENT version 1.150 (1.154 değil)
3)SRemu TÜrkçe
4) İTem -Transport - Uqine .... vb liste
5) NE GEREKLİ BAŞka
BURda konu altında ve ÖZel pm lütfen
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Arkadalar Öle Dİyoz HEp Server Kurcaz AMA joymax DAva ÇArasa Dİye fialn EVEt açarsalar NAnayı yeriz Peki BÖle Bİşe yaparsak OYunda Mesela Bazı KArakterler İn değiştiriz MEsela SAde Erkek Olur
İTem olarak = SOS - Ve Normal İtem olur (++) olmasın
Sİlkroada Da Sİlkleri SAtsak iyi olur Ozmn Bİşe demezler gem ECsrodaki gibi SİLK LE ALINAN ŞEYLEr SAtılıo SEN gm Oldunmu SİLk beleş SENde Ozmn SİLK atmazsın SANA banka hesabına para yollarlar SENde İTem PAzarı kurarsın Bİ bölgede ONunu için 3 kişi çalışır HEM para alırız HEMde Sİlk satarız.(iyi Fikir DEmi)
Cnvrlarda Bİraz değişiklik LVL lerde 1,5 (buçuk LVl) gibi Şeyler olsun tam olur.
YAni bi Newi OYunda Bİ kaç Değişiklikle Oyun SAde senin TAsarımın olur .
VE SERVER açmak için PARa fialn LAzım diyosunuz onuda BÖle yapraız Bİ kaç site topalnır Yapar.
Ve Bİzde DEstek için BUrdaki reklamlara Tıklarız SİTe para kazanır.(yasak sa Edit PLS)
___________________________________________+++++____REP İSTERİM