ARkdaşlar BEnde Pirivate SErver KURMAK istiom BUrda Dİyonuz.

5 kişi filan oynarsınız denio
ben 5 -10-30 kişiliğide Razıyım

SİZ bana NApcam Anlatın Hemen YApcam

elimde Mazleme OLRak şu an===

1) TÜrkçe HAMhaci

2)SRO_CLİENT version 1.150 (1.154 değil)

3)SRemu TÜrkçe

4) İTem -Transport - Uqine .... vb liste

5) NE GEREKLİ BAŞka

BURda konu altında ve ÖZel pm lütfen

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Arkadalar Öle Dİyoz HEp Server Kurcaz AMA joymax DAva ÇArasa Dİye fialn EVEt açarsalar NAnayı yeriz Peki BÖle Bİşe yaparsak OYunda Mesela Bazı KArakterler İn değiştiriz MEsela SAde Erkek Olur

İTem olarak = SOS - Ve Normal İtem olur (++) olmasın

Sİlkroada Da Sİlkleri SAtsak iyi olur Ozmn Bİşe demezler gem ECsrodaki gibi SİLK LE ALINAN ŞEYLEr SAtılıo SEN gm Oldunmu SİLk beleş SENde Ozmn SİLK atmazsın SANA banka hesabına para yollarlar SENde İTem PAzarı kurarsın Bİ bölgede ONunu için 3 kişi çalışır HEM para alırız HEMde Sİlk satarız.(iyi Fikir DEmi)

Cnvrlarda Bİraz değişiklik LVL lerde 1,5 (buçuk LVl) gibi Şeyler olsun tam olur.

YAni bi Newi OYunda Bİ kaç Değişiklikle Oyun SAde senin TAsarımın olur .

VE SERVER açmak için PARa fialn LAzım diyosunuz onuda BÖle yapraız Bİ kaç site topalnır Yapar.

Ve Bİzde DEstek için BUrdaki reklamlara Tıklarız SİTe para kazanır.(yasak sa Edit PLS)

___________________________________________+++++____REP İSTERİM

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Ne kadar hazırcısınız ha. Bu cevapladığım 3. konu server açma hakkında ve hepsine aynı cevabı veriyorum.
SRemu'dan oynayamazsın.
1)Herkes GM olduğu için birbirilerini atarlar.
2)NPC diye bir şey yok.
3)Yaratık diye bir şey yok. Bu yüzden 1 lvldan kasamazsın.
:!:4)En önemlisi de bu. Allah aşkına harici bir HDD'nin ne kadar olduğunu biliyor musun? Bu olmadan oyunu online yapamazsın. Fiyatını hemen söylüyorum. 1500 kişilik HDD 1700 USD 8O Kimsenin girmeyeceği bir Private Server'a bu kadar para verecek misin?

StrongBreak demiş ki:
Ne kadar hazırcısınız ha. Bu cevapladığım 3. konu server açma hakkında ve hepsine aynı cevabı veriyorum.
SRemu'dan oynayamazsın.
1)Herkes GM olduğu için birbirilerini atarlar.
2)NPC diye bir şey yok.
3)Yaratık diye bir şey yok. Bu yüzden 1 lvldan kasamazsın.
:!:4)En önemlisi de bu. Allah aşkına harici bir HDD'nin ne kadar olduğunu biliyor musun? Bu olmadan oyunu online yapamazsın. Fiyatını hemen söylüyorum. 1500 kişilik HDD 1700 USD 8O Kimsenin girmeyeceği bir Private Server'a bu kadar para verecek misin?
Hayır :mrgreen: :mrgreen:

ARkdaşlar BEN gözden çıkardım 1,320 dolarımı Dedem Zengindir Almanyada oturuo VERcek ( Şi ALınmayın HAa)

NApcam Hepsi anlatın

o kadar paran varsa gel senle host tutalım ben sana başka serverler kurayım donate satarıs psonsor ol bana yetkı de verıyım sana ama şunu söyliyim şu an sro nun emulaötrü ile tek yapabildigin şey 900 hp lık yaratıga 300 300 vurarak kesermiş gibi yapmak onun harici başka hiçbişey yapamıyosun :thumbsup:

Yukarı Alt