2.000 kişilik KnightOnline private server açıyoruz.
Bu işe profesyönel bakıyoruz, kendim web tasarımcısıyım ve oyunumuz için site ve forum sitesi tasarlanacak, herşey özel olarak dizayn edilecek.
Ancak şöyle bi sorunumuz varki açacağımız arkadaşımla oyunumuza bir isim bulamadık, oyüzden sizden yardım istiyoruz.
.com veya .netli domain alınacaktır.
Oyun hakkındada bilgi vereyim;
*Oyunumuz pazar günü duyurulacak.
*Pazartesi 17.00-19.00 arası kayıtlar alınacak ve kayıtlar kapatılacak.
*Kayıt olan arkadaşlar için server 20.00'da açılacak ve Closed Beta yapılacak.
ClosedBeta Pazartesi 20.00 ile Cuma günü 20.00 arası sürecektir.
*Cuma 20.00'da server kapatılıp Cumartesi 20.00'da resmi olarak açılacaktır.
Bu işi ciddi alıyoruz, oyun içerisinde herhangibi bir yardım yahut başka birşey asla söz konusu değildir. Zaten siz bizi görmeyeceksiniz doğru düzgün oyuncularla yüz göz olunmayacak. Tamamen profesyönel bakıyoruz.
Sadece Premium satışı olacaktır premiumla ilgili fiyatlarıda sizin belirlemenizi istedik.
Kısaca;
-Premium fiyatlarıyla ilgili fiyat aralığınızı
-Oyun-site için düşündüğünüz domain ismini
-Premium fiyatlarını neden o fiyat aralığında düşündüğünüzü Kısa ve güzel bir dille paylaşırsanız mutlu oluruz.
Lütfen çocukça domain isimleri yazmayınız.
Bu işe profesyönel bakıyoruz, kendim web tasarımcısıyım ve oyunumuz için site ve forum sitesi tasarlanacak, herşey özel olarak dizayn edilecek.
Ancak şöyle bi sorunumuz varki açacağımız arkadaşımla oyunumuza bir isim bulamadık, oyüzden sizden yardım istiyoruz.
.com veya .netli domain alınacaktır.
Oyun hakkındada bilgi vereyim;
*Oyunumuz pazar günü duyurulacak.
*Pazartesi 17.00-19.00 arası kayıtlar alınacak ve kayıtlar kapatılacak.
*Kayıt olan arkadaşlar için server 20.00'da açılacak ve Closed Beta yapılacak.

*Cuma 20.00'da server kapatılıp Cumartesi 20.00'da resmi olarak açılacaktır.
Bu işi ciddi alıyoruz, oyun içerisinde herhangibi bir yardım yahut başka birşey asla söz konusu değildir. Zaten siz bizi görmeyeceksiniz doğru düzgün oyuncularla yüz göz olunmayacak. Tamamen profesyönel bakıyoruz.
Sadece Premium satışı olacaktır premiumla ilgili fiyatlarıda sizin belirlemenizi istedik.
Kısaca;
-Premium fiyatlarıyla ilgili fiyat aralığınızı
-Oyun-site için düşündüğünüz domain ismini
-Premium fiyatlarını neden o fiyat aralığında düşündüğünüzü Kısa ve güzel bir dille paylaşırsanız mutlu oluruz.
Lütfen çocukça domain isimleri yazmayınız.