Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Ohhh be sonunda Semih gitti umarım diğerleri de gider.




Hollanda ekibi yıllık 1.5 milyon Euro teklif etti, golcü futbolcu 2.5 milyon Euro istedi. Yapılan görüşmeler sonunda 2 milyon Euro’ya el sıkışılıp prensipte anlaşma sağlandı!

Semih Şentürk Fenerbahçe’den kopuyor... Sezon başında teknik direktörlük görevine Christoph Daum’un gelmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler’in nöbetçi golcüsü de hayli umutlanmıştı. Aragones döneminde umduğunu bulamayan Semih, Alman çalıştırıcı ile onbir özlemine son vermeyi hedefliyordu. Ancak bu defa da olmadı. Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana nöbetçi golcülükten kurtulamayan Semih, Daum’un da forvetteki tercihi olmadı. Hatta tecrübeli hoca bu futbolcusunu gözden çıkardığını ligin ilk yarısında Kazım’ı forvette oynatarak gösterdi. Oysa Semih’in sakatlığı yoktu ve oynamaya hazırdı. İşte bu gelişmelere yönetimile arasında yaşanan gerilim eklenince Semih için Fenerbahçe’den ayrılmaktan başka çare kalmadı.

Habertürk'ün haberine göre; Birçok takımonunla ilgileniyordu. Özellikle Ajax takımı bu konuda hayli ciddi girişimlerde bulundu. Ünlü Hollanda kulübü ilk görüşmelerde Semih’e yıllık 1.5milyon Euro teklif etti. Ancak golcü futbolcu, “Ben zaten bu parayı Fenerbahçe’de alıyorum” diyerek 2.5milyon Euro istedi.

ORTAK NOKTADA BULUŞULDU
Semih Şentürk’ün 2.5milyon Euro’luk teklifine Ajaxlı yöneticiler sıcak bakmadı. Yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında her iki taraf da fedakârlıkta bulununca ortak bir noktada buluşma sağlandı. Buna göre de Semih yıllık 2milyon Euro’ya Ajax ile prensip anlaşmasına vardı. Sezon bitimiyle birlikte resmi açıklamanın da yapılacağı öğrenildi.
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesajlar
9.732
Beğeniler
98
Şehir
İstanbul
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Türkiye Kupası fena koydu size gene :lol:

PS : Fener 'in kaderi bu, adamlarla ilgili bişey değil. Dünya karması gelse Şalvarspor alır yine o Türkiye Kupasını :P
 
Yukarı Alt