belirsizzzzz
Aileden
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
TwiLighT demiş ki:Hocam bende 13 lvlim ama bende b uakdar hammadde yok ya ben ezik mi kaldım![]()
ben yaparım nick imide reklam olsun diye ama.extraloob demiş ki:hobaaa benimde oynasayım geldi EXL müttefik ve nick extraloob olsam süpppoo olur ^^
ondaki madderleri öbürüne yolla terket orayı ^^TwiLighT demiş ki:Bende sadece odunla mermer var ya ilk kolonimi de gittim kendi adama koydumsonradan dank etti kafa
![]()
boşuna paran gitti hammaddeleri geri getiremezsin ama bi tane dah koloni yapabilirsin onu terkedince.BaTTeRST demiş ki:ondaki madderleri öbürüne yolla terket orayı ^^TwiLighT demiş ki:Bende sadece odunla mermer var ya ilk kolonimi de gittim kendi adama koydumsonradan dank etti kafa
![]()
şarap ilk başta şarap ta olursan iyi olur ben ilk hiç faydasını görmedim ama hiç o kadar şükrediyorum ki inanamazsın ben şimdiye kadar üzüm olamış olsam bu kadar param olmazdı.TwiLighT demiş ki:Şimdi ben yeni bir koloni kurcam ama bana en çok hangi hammadde lazım olur sülfürmü kristalmi şarapmı ona göre koloni kuruyum![]()