Türkiyede DeiL DünyaDa yokextraloob demiş ki:Türkiye'de SBOT'u bizim kadar detaylı anlatan bir site daha yok, çok teşekkürler canımcım mucX.
wahh be kimleri görüyorum seni hatırladım güzelim sitemizi ilk açtığımızda vardın sen ve güzel takılıyorduk sonrasında kayboldun ve sbot ile gelmişsin hoşgeldin var mı bir isteğin ilklere saygım fazladırsympatheia demiş ki:Scripti oluştrup kasma alanına gittiğinde 2-3 mob kesip alanı boş boş geziyorsa eğer:
save settings e basıp daha sonra start a basın sorun çözülüyor.
Hoşbuldum Okan sağolasın, bir süre oyundan uzak kaldım ama dönüşüm muhteşem olacak :)extraloob demiş ki:wahh be kimleri görüyorum seni hatırladım güzelim sitemizi ilk açtığımızda vardın sen ve güzel takılıyorduk sonrasında kayboldun ve sbot ile gelmişsin hoşgeldin var mı bir isteğin ilklere saygım fazladırsympatheia demiş ki:Scripti oluştrup kasma alanına gittiğinde 2-3 mob kesip alanı boş boş geziyorsa eğer:
welcome to our family brosympatheia demiş ki:Hoşbuldum Okan sağolasın, bir süre oyundan uzak kaldım ama dönüşüm muhteşem olacak :)extraloob demiş ki:wahh be kimleri görüyorum seni hatırladım güzelim sitemizi ilk açtığımızda vardın sen ve güzel takılıyorduk sonrasında kayboldun ve sbot ile gelmişsin hoşgeldin var mı bir isteğin ilklere saygım fazladırsympatheia demiş ki:Scripti oluştrup kasma alanına gittiğinde 2-3 mob kesip alanı boş boş geziyorsa eğer:
Huzurlu bir forumdan başka ne isteğim olabilirki burasıda en huzurlusu galiba :)
Paylaşımlar yolda biraz kendimi toparlayayım gelicem...
ps. şu imza avatar falan olaylarını halletmem lazım çok eskide kaldı bunlar yaa.