1. Reklam


    1. joysro
      anafor
      anafor
      viki
      darkroad
      bosalan

sbot problem lütfen yardım acil


  1. canerayberkk

    canerayberkk rank8

    Kayıt:
    12 Eylül 2007
    Mesajlar:
    85
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    orda burda
    ya ben login oluyorum start client diyorum girmiyor botun aşşağı yazı kısmında böle bir hata veriyor:S

    [20:25:09] * Checking for updates...
    [20:25:10] * Finished checking for updates!
    [20:25:10] * Starting: \sro_client.exe /18 0 1
    [20:25:10] * Couldn't start SRO Client...[20:25:10] * Starting of sro_client.exe failed!
     
  2. Zardock

    Zardock nowayout

    Kayıt:
    17 Şubat 2007
    Mesajlar:
    2.065
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    with Jenna
    settings den silkroad klasörünü yeniden göstermeyı denedinmi?
     
  3. Judas

    Judas olduser

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.918
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Home
    Al kardeşim resimde gösterdiğim yere tıkla Silkroad klasörünü göster.
    [​IMG]
     
  4. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.469
    Beğenilen Mesajlar:
    368
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.
    şunuda linkleyip sabitleyelim artık en az 500 kere ben aynı şeyi yazdım iş yükümüz arttı bunu yanıtlamaktan :D
     
  5. Judas

    Judas olduser

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.918
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Home
    Evet yaw herkez soruyor bende cevaplıyorum.Zaten resmin linkini kopyaladım :thumbsup: :thumbsup: 8)