Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Selam arkadaşlar ben sbot aldım 15 gün oluyor gold bot kasıyorum 30 lw felan geneli bide kendi charım var 1.5gb ram 256 ekran kartı var ama 8 tane char clentlesken bile acayip derecede pc kasıyor sebebi nedir clentles ramı 10 felan yiyor demi 8 tane 80 yer 500de açık olan yese 580 mb ram yer geriye 1 gb yakın ram kalır ama kasıyor nedendir :coffee: çözemedim

Ben de dyorum serverler niye dolu xD Bence joymax gold siteleriyle anlaşma yapmalı böle olmuyor.

arslan726 demiş ki:
utanmadan bide 8 çar açıyormuş.Ulan bide joymaxa suç buluyosunuz.
ben de 5 tane açıyordum, bir başkası da 30 tane açıyordu. sizi ilgilendiriyor mu :think:

ps: düzgünce söyleseniz hiç karışmayacağım ama saygıyı elden düşürdüğünüz yerde müdahale ederim.

TwiLighT demiş ki:
arslan726 demiş ki:
utanmadan bide 8 çar açıyormuş.Ulan bide joymaxa suç buluyosunuz.
ben de 5 tane açıyordum, bir başkası da 30 tane açıyordu. sizi ilgilendiriyor mu :think:

ps: düzgünce söyleseniz hiç karışmayacağım ama saygıyı elden düşürdüğünüz yerde müdahale ederim.
beni ilgilendirmese bile cogu kişiyi ilgilendiriyo.Millet oyuna girememekten yakınıyor sizin gibiler yüzünden!!

Xanthos demiş ki:
Girme o zaman oyuna, girip de millete küfür edeceğinize gidin sokakta birbirinizin anasına küfredin.
+1995 ya benim kastığım 8 char neki gold botlar mujılere ishadelere gitmedin galiba bi serverda max 1000 oyunca var gerisi gold bot o bin oyuncununda 500 preli

Xanthos demiş ki:
Gnome demiş ki:
Xanthos demiş ki:
Girme o zaman oyuna, girip de millete küfür edeceğinize gidin sokakta birbirinizin anasına küfredin.
-1 Nie anne ?
Aklını kullanmayı bilmeyen yeni yetme gençlerin tek becerebildikleri birbirinin annesine küfretmek.
Bence de Kendi öz annelerine küfür ettiriyorlar helal olsun valla.
Ps:Üveyde olsa,başkasinin anasida olsa etmem.Çünkü ha onlara etmişsin ha kendine etmişsin ne fark eder ki.

Xanthos demiş ki:
Gnome demiş ki:
Xanthos demiş ki:
-1 Nie anne ?
Aklını kullanmayı bilmeyen yeni yetme gençlerin tek becerebildikleri birbirinin annesine küfretmek.
ne diyorsunuz siz yaa kim kimin annesine küfür ediyomuş ettiriyomuş?

Xanthos demiş ki:
Gnome demiş ki:
Xanthos demiş ki:
-1 Nie anne ?
benle dogru konuş bu tür lafların bana sökmez bana çok bilgili ayagı yapma,önce kendin nesin onu bi düşün.

laflara bak laflara,asıl sen ana bacı küfür ediyo olmayasın.Bide kendi öz annelerine küfür ettiriyorlar diyor.Ulan ana bacı küfür edersen kendi öze annelerine küfür ettiriyorlar olur tabiki.Bide Ps yazmış oraya ben küfür etmem diye.Demekki küfür ediyorsunki bide Ps yazmışın :):)

TheCombo demiş ki:
Xanthos demiş ki:
+1995 ya benim kastığım 8 char neki gold botlar mujılere ishadelere gitmedin galiba bi serverda max 1000 oyunca var gerisi gold bot o bin oyuncununda 500 preli
Joymaxın botları köprüden atlıyolar ,git sende atla ,onlardan görüp herşeyi yapıyonya :))

arslan726

bak kimse sana cevap verme zahmetinde bile bulunmamış. neyin tartışmasını yapıyorsun burada? bırak uzatma artık.

arslan726 demiş ki:
TheCombo demiş ki:
Xanthos demiş ki:
Joymaxın botları köprüden atlıyolar ,git sende atla ,onlardan görüp herşeyi yapıyonya :))
Senden Korkmaya başladım ne tür bir salaksın? kasabiliyorsan sende kas gold bot o kadar kolay değil işte öyle olsa ooo hem o kadar girmek istiyorsan pre al yada defol git

TwiLighT demiş ki:
arslan726

bak kimse sana cevap verme zahmetinde bile bulunmamış. neyin tartışmasını yapıyorsun burada? bırak uzatma artık.
yok arkadaşım akşam yazmışlar bende akşam evde değildim.Sonra bende sabah 4 de girdim ne yazmışlar bakayım diye,sabah 4 dede cevap yazmamaları normal herhalde:)

The Combo,
Sen salakları bir bölüme ayırmışsın.Sen ne tür bi salaksın söyle bakayım ?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt