Bu konuyu nereye acıcagımı bilemedim sbot ile ilgili oldugundan buraya actım sbotta gerci sanıırm isrbotta da bole bi ozellik yok..
Atak yapan kurt kangru yada ayının statü yemesi durumunda pil basması gibi bir özellik bulunmamakta.. Bunu nasıl ve ne şekilde sbota bole bir özelliğin eklenmesini isteye biliriz..
Extraloob yetkilileri budurumu bizler yerine onlara iletirse memnun olurum..

Sbotun okadar gelişmiş bir bot olmasına rağmen petlere herhangi bir pill basamaması ilginç :think: ... Ama gerçekten Sbot a iletilmeli diye düşünüyorum... [Ilker abi site yetkililerine pm atmayı dene ?;Yunus Emre :) ]

Sbot halen gelişmekte olan bir botdur bunu unutmamak lazım zaten pet e statu silici pil aldırma seçeneği dahi yok oyüzden ilerleyen zamanlarda eklenebilir.

Jiggy demiş ki:
Sbotun okadar gelişmiş bir bot olmasına rağmen petlere herhangi bir pill basamaması ilginç :think: ... Ama gerçekten Sbot a iletilmeli diye düşünüyorum... [Ilker abi site yetkililerine pm atmayı dene ?;Yunus Emre :) ]
tmmdır yunusum saolasın birde o sekilde denerim ama cok ihtiyac oluyo zombi yedimi pet olmeye mahkum oluyo buda can sıkıcı bir durum...

Melik demiş ki:
Sbot halen gelişmekte olan bir botdur bunu unutmamak lazım zaten pet e statu silici pil aldırma seçeneği dahi yok oyüzden ilerleyen zamanlarda eklenebilir.
Gelişen guzel bir bot fakat gözden kacan ufak ayrıntılar oluyo umarım dedigin giib kısa surede buda eklenir bence olaganüstü olur bu şekilde sbot...

ilker84 demiş ki:
Melik demiş ki:
Gelişen guzel bir bot fakat gözden kacan ufak ayrıntılar oluyo umarım dedigin giib kısa surede buda eklenir bence olaganüstü olur bu şekilde sbot...
En basit şeyi eklememişler bence :mrgreen:

Yukarı Alt